Τι λέει η ΕΡΤ για τα μικροτσίπ σε εργαζομένους

Τι λέει η ΕΡΤ για τα μικροτσίπ σε εργαζομένους - ΒΙΝΤΕΟ


Όταν είχαμε αναδείξει πολύ νωρίς την είδηση σχετικά με την έναρξη μαζικής εμφύτευσης μικροτσίπ σε εργαζόμενους στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον πλανήτη, ορισμένοι
έκαναν λόγο για Hoax είδηση, παρά το γεγονός πως παραθέσαμε και παραθέτουμε αμέτρητες πληροφορίες και ντοκουμέντα σχετικά με το θέμα.
Ενδεχόμενα υπάρχουν εκείνοι που ανάμεσα στις πραγματικά ψευδείς ειδήσεις που κατακλύζουν το διαδίκτυο, «καταρρίπτουν» και την αλήθεια, θέλουμε να πιστεύουμε λόγω άγνοιας.
Σε πρόσφατο άρθρο μας τώρα, τονίσαμε πως η εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους κερδίζει έδαφος και προβάλλαμε τρομακτικές σκηνές που δείχνουν εργαζόμενους «ψηφοφόρους-ζόμπι» με μπλουζάκια που αναγράφουν «Έβαλα μικροτσίπ» να διαφημίζουν το «κατόρθωμα», παραπέμποντάς μας στην εποχή, για την οποία μας προειδοποιεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη, όταν και απλόχερα θα δίνεται το «χάραγμα» (= θα αγοράζεις και θα πουλάς μόνο με αυτό και με τίποτα άλλο) και όλοι θα ομολογούν περήφανα πως ανήκουν πλέον στον παγκόσμιο ηγέτη.
Η εμφύτευση μικροτσίπ, τώρα του ηλεκτρονικού αργότερα ενός βιοτσίπ με βάση την γενετική μηχανική και την νανοτεχνολογία η ακόμα και ενός «απλού τατουάζ», εν αρχή παρουσιάζεται ως προαιρετική, ωστόσο από την μία η πίεση των εργοδοτών, από την άλλη των κρατών θα ωθήσουν πολλούς στο να αποδεχθούν την εμφύτευση μικροτσίπ, προκειμένου να μην περάσουν στο περιθώριο της όποιας εταιρείας ή ακόμα και τιης ίδιας της κοινωνίας.
Η είδηση με τα μικροτσίπ έφτασε μέχρι και την ελληνική κρατική τηλεόραση και, αν μη τι άλλο, η διάδοσή της σε παγκόσμια κλίμακα τηλεθέασης, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δείτε πως παρουσιάστηκε από την ΕΡΤ:











ΠΗΓΗ











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις