Ισοπέδωση των πάντων με σφραγίδα ΝΤΠ: Ο γκέι σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ποζάρει ανάμεσα στις Πρώτες Κυριες...!!!




Ισοπέδωση των πάντων. Αυτό επιδιώκει και προωθεί συστηματικά η Νέα Τάξη Πραγμάτων βάζοντας στο στόχαστρο θεσμούς, αξίες, ήθη, ιερά και όσια. Η οικογενειακή φωτογραφία με τις
… Πρώτες Κυρίες στις Βρυξέλλες, στη σύνοδο του ΝΑΤΟ τα λέει όλα. Αποτυπώνει την κατάντια της Δύσης και δείχνει που οδεύει αυτός ο πλανήτης αν κάποιοι δεν σταθούν εμπόδιο.
Μέσα σε εννέα γυναίκες εμφανίζεται και ένας… άνδρας. Είναι ο «Πρώτος Κύριος» του Λουξεμβούργου, ο Γκοτιέ Ντεστενέ, που συνόδευσε τον σύζυγο του και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου. Τη ντροπή. Τη ξεφτίλα. Ο ίδιος ασφαλώς δεν ντράπηκε να ποζάρει ανάμεσα σε εννέα κυρίες. Αυτοί που δέχονται την συγκεκριμένη εικόνα δεν ντρέπονται; Την θεωρούν φυσιολογική και είναι έτοιμοι να επιτεθούν σε όσους δεν την αποδέχονται και την κατακρίνουν;
Φαίνεται πως έχουμε ξεφύγει εντελώς. Θεωρείται φυσιολογικό, ευτυχώς από την μειοψηφία θέλουμε τουλάχιστον να πιστεύουμε πώς τα παρά φύση πράγματα μπορεί να είναι και αποδεκτά. Ε, όχι. Δεν μπορεί να είναι. Στην προσωπική του ζωή ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Δημοσίως όμως όχι.
Είναι προσβολή και θα έπρεπε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου με τον σύζυγο του ή τι άλλο είναι να τους έχουν μαζέψει. Ας χαίρονται τον έρωτα τους στο σπίτι τους. Άντε και στην πατρίδα τους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βγαίνει οικογενειακή φωτογραφία συζύγων ηγετών κρατών και ανάμεσα στις γυναίκες και εμφανίζεται και ένας ομοφυλόφιλος. Ας έβγαινε απ’ έξω. Δεν θα συνέβαινε και τίποτα.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει όμως να ισοπεδώσει τα πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Γκοτιέ Ντεστενέ ποζάρει με χάρη και χαμόγελο. Όπως προσπαθούν να διαλύσουν το θεσμό της οικογένειας, ψηφίζοντας νόμους για τα ομόφυλα ζευγάρια, έτσι θέλουν να αλώσουν την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό προωθώντας τους ισλαμιστές στην Ευρώπη και στη Δύση γενικότερα, έτσι θέλουν να μας επιβάλουν τους μετανάστες παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε τίποτα κοινά μ’ αυτούς και πολλά ακόμη.
Όταν δεν υπάρχει ενότητα, δεν ομονοούμε σε κάτι και είμαστε διαφορετικοί τότε είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν οι μάζες και να στραφούν εκεί που θέλουν ορισμένοι. Δεν είναι τυχαίο πώς η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο. Είναι μία από τις ελάχιστες χώρες της Δύσης που ο πληθυσμός της είναι στη συντριπτική του πλειοψηφία Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Είπαν λοιπόν κάτι τύποι σαν τον έμπορο ψυχών Σόρος να μας στείλουν μερικές δεκάδες ισλαμιστές για να αλλοιώσουν τον πληθυσμό. Βεβαίως υπάρχουν και οι εγχώριοι καλοθελητές, όπως είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι δήμαρχοι Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Κάνουν ότι μπορούν για να προωθήσουν αυτή την ιδέα, αποφασίζοντας την λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους και την ίδια ώρα μπαίνοντας κόντρα στην Ελλαδική Εκκλησία και την Ορθοδοξία, με αλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών ή της ιστορίας κτλ.
Η Ελλάδα είναι επίσης από τις ελάχιστες χώρες που έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησης. Και αυτό για τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης είναι ανεπίτρεπτο. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν βάλει στο στόχαστρο οι δανειστές τα σπίτια και την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Θέλουν να τους κάνουν να πληρώνουν ενοίκιο στο ίδιο τους το σπίτι ή να το βγάλουν στο σφυρί για να το αγοράσουν οι Γερμανοί και οι άλλοι Ευρωπαίοι για να έρχονται διακοπές.
Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας. Αφού τα Μέσα Ενημέρωσης επιχείρησαν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες ότι είναι αποδεκτό ένας 39χρονος πολιτικής να έχει για σύζυγο του μία 64χρονη γυναίκα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η μάνα του, και μιλάμε βεβαίως για τον Γάλλο πρόεδρο Εμμάνουελ Μακρόν, τώρα έρχονται να μας πασάρουν και ως φυσιολογική τη σχέση του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού.
Το τραγικό είναι πώς αν κανείς πεί το οτιδήποτε επικριτικό θα κατηγορηθεί για ρατσισμό ή ως ομοφοβικός. Θέλουν να μας πείσουν πώς εμείς έχουμε το πρόβλημα και όχι αυτοί. Οι επιστήμες όμως, όπως είναι η ιατρική έχουν δώσει απάντηση και δεν δέχεται αμφιβολίας.
Δείτε την επίμαχη φωτογραφία με την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριγκίτε Μακρόν, την Εμινέ Ερντογάν, τη βασίλισσα Ματίλντε του Βελγίου, την Ίγκριντ Σολύλερουντ σύντροφο του Γιενς Στόλτενμπεργκ, τη σύζυγος του Βούλγαρου προέδρου Ντεσισσλάβα Ράντεβα, την Αμελί Ντερμπράουντρενγκιεν, σύζυγος του πρωθυπουργού του Βελγίου, τη Σλοβένα Πρώτη Κυρία Μότζα Στρόπνικ, την Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβίνσδοτίρ και τον… Πρώτο Κύριο, σύζυγο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Γκοτιέ Ντεστενέ.
Ισοπέδωση των πάντων με σφραγίδα ΝΤΠ: Ο γκέι σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ποζάρει ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες των ηγετών του ΝΑΤΟ – Τα σχόλια σ’ εσάς - Εικόνα0
Ισοπέδωση των πάντων με σφραγίδα ΝΤΠ: Ο γκέι σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ποζάρει ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες των ηγετών του ΝΑΤΟ – Τα σχόλια σ’ εσάς - Εικόνα1
Εδώ δείτε τον γνωστό πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau, να δείχνει την ροζ κάλτσα του στην Α.Μέρκελ…
Ισοπέδωση των πάντων με σφραγίδα ΝΤΠ: Ο γκέι σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ποζάρει ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες των ηγετών του ΝΑΤΟ – Τα σχόλια σ’ εσάς - Εικόνα2









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις