ΣΟΚ για όλους τους Έλληνες: Η τουρκική υπόσχεση που δόθηκε στην Ροδόπη

ΣΟΚ για όλους τους Έλληνες: Η τουρκική υπόσχεση που δόθηκε στην Ροδόπη


Την ώρα που στην Αγγλία θρηνούν ακόμα μία φορά τα θύματα από την τρομοκρατική επίθεση με τις «ευλογίες» του Ισλάμ στην Θράκη διοργανώνονται ισλαμικές τελετές «φωτιά και τσεκούρι» για
τους άπιστους.
Συγκεκριμένα στο χωριό Κέχρος του νομού Ροδόπης πραγματοποιήθηκε η τελετή χάτιμ.
Το χάτιμ συνιστά τελετή λήξης μαθημάτων κατηχητικού που γίνονται υπό την αιγίδα του ψευδομουφτή, άρα της Άγκυρας, με τα μαθήματα να έχουν εθνικοθρησκευτικό χαρακτήρα.
Η τελετή χάτιμ για 34 παιδιά που ζουν στην Ελλάδα, έγινε με μεγάλη συμμετοχή στις 21 Μαΐου ημέρα Κυριακή, ανήμερα του Κωνσταντίνου και Ελένης.
Όπως αναφέρουν τα «Τουρκικά Νέα», στην τελετή μετείχαν ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο υποπρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Νταβούτ Οτζάκ, ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων της ΕΠΑΘ Σαλίχ Αχμέτ, ο πρόεδρος του συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου Σουλεϊμάν Ματζίρ και πολλοί ομογενείς από τα γύρω χωριά.
Στην τελετή τα παιδιά είπαν στίχους από το Κοράνι, προσευχήθηκαν και ερμήνευσαν ύμνους.
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η προσευχή για το χάτιμ, την οποία έκανε ο μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ.
Ο Σερίφ συνεχάρη τους γονείς και τους μαθητές στον Κέχρο και είπε: «Να μην χαλάσει ποτέ αυτή η ενότητα και η ομοψυχία στην Δυτική Θράκη, τα ωραία πράματα να συνεχίζονται. Να εγγυηθούμε για το μέλλον μας. Να αγκαλιάσουμε σφιχτά το σκοινί του Αλλάχ και την περιτομή του προφήτη. Ο ισλαμικός κόσμος και η μειονότητα έχουν βάσανα. Η νίκη θα είναι πάντα των πιστών».
Ποια νίκη υποσχέθηκε ο Σερίφ; Εναντίον ποιών; Των άπιστων Ελλήνων; Εκείνων που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ;
Από την πλευρά του, ο υποπρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, Νταβούτ Οτζάκ, υποσχέθηκε:
«Να συνεχίσουμε να στέλνουμε τα παιδιά μας στα μαθήματα Κορανίου. Η θρησκεία και η γλώσσα μας είναι όλα κομμάτια της ταυτότητα μας. Για αυτό αυτά πρέπει να τα υπερασπιζόμαστε σταθερά. Σήμερα αρχίσαμε με βροχή και ανέτειλε ο ήλιος. Εγώ πιστεύω πως για όσο ανατέλλει ο ήλιος σε αυτά τα χώματα, εσείς θα βρίσκετε εδώ και εμείς θα είμαστε δίπλα σας».
Βαρύγδουπες και γεμάτες εθνοθρησκευτικό φανατισμό οι υποσχέσεις των Τούρκων για κυριαρχία στην ελεύθερη Θράκη και γιατί όχι και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας., η οποία γεμίζει με μουσουλμάνους. 
Που βρίσκονται τα χρήματα για αυτές τις εκδηλώσεις; Αυτά τα παιδιά θα υπηρετήσουν αργότερα στον ελληνικό Στρατό; Η Πολιτεία συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές;
Αφήνουμε τις απαντήσεις για εσάς!
Δείτε φωτογραφίες με αυριανούς Έλληνες πολίτες και τα πρότυπα που θα έχουν στο μυαλό τους.



 








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις