Σκόπια: Πολιορκείται το Κοινοβούλιο - Συνάντηση του Τ.Τζαφέρι με τον Αλβανό μακελάρη του ISIS

 


Στα άκρα οδηγείται η κατάσταση στα Σκόπια καθώς πληροφορίες ότι θα υπάρξει νέα εισβολή στο Κοινοβούλιο της χώρας, κινητοποίησε σώματα ασφαλείας και ένoπλες
δυνάμεις. Αυτή την στιγμή περίπου 1200 αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει την Βουλή των Σκοπίων και σήμερα το κτίριο έμεινε κλειστό, ενώ στους δρόμους περιπολούν αστυνομικά και στρατιωτικά τζιπ.
Στο διάγγελμα του προέδρου της χώρας Γκιόργκι Ιβανόφ τονίστηκε πώς "Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αποδεκτή η εκλογή ενός πολέμαρχου του UCK – του Τζαφέρι- στο αξίωμα του προέδρου του Κοινοβουλίου.
Ο Ταλάτ Τζαφέρι διεύθυνε μονάδες του UCK και πληροφορίες τον φέρουν να έχει συναντηθεί με τον Αλβανός ισλαμιστής της ISIS Λαβντρίμ Μουχατζέρι ή αλλιώς τον Κοσοβάρος «χασάπης των Βαλκανίων» με μεγάλη δράση σε σφαγές κατά Χριστιανών στην Συρία
Ο Μουχατζέρι απειλεί να σφάξει όλους τους χριστιανούς σε Αλβανία, Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο, δηλαδή στην ευαίσθητη γραμμή των βορείων συνόρων της χώρας μας.Οι άντρες του, οι οποίοι έχουν ορκιστεί πίστη τόσοστην ISIS όσο και σε εκείνον, βεβηλώνουν σχεδόν καθημερινά εκκλησίες, μοναστήρια και νεκροταφεία.
Δείτε σκηνές από τον πόλεμο του 2001, που φαίνεται ότι θα επαναληφθούν μεταξύ αλβανών και σλαβόφωνων στα Σκόπια.










ΠΗΓΗ


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις