Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη


Σημερα Τεταρτη 02/03/17 συμπληρωνονται 6 χρονια απο τη θυσια των ηρωικων αστυνομικων της ομαδας Διας,Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη,που

έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, θυσιάζοντας την ζωή τους  ως ύστατη προσφορά στην κοινωνία και την Πατρίδα. 
Σε μια εποχη που σχεδον ολοι κοιταζουν "την παρτη τους" ευτυχως υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ετοιμοι να προσφερουν στο κοινωνικο συνολο.Λιγοι μεν αλλα με ατρομητη ψυχη δε....
Μια εξαετια εχει περασει απο το θλιβερο συμβαν και ελαχιστοι ειναι αυτοι που πραγματικα θυμουνται αυτα τα δυο νεαρα παιδια.
Αποτέλεσμα εικόνας για Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη

Η πικρη αληθεια ειναι πως σιγουρα δε θα ειναι οι τελευταιοι.Το επαγγελμα του αστυνομικου ειναι ισως το πιο επικινδυνο και το τραγελαφικο της υποθεσης ειναι πως το κρατος αρνειται να τους το χορηγησει το αναλογο επιδομα.
Καποιος θα αναρωτηθει αν εξαγοραζεται η ζωη καποιου με ενα επιδομα των 100 η 150 ευρω.Η απαντηση ειναι πολυ απλη.Καμια ζωη δεν εξαγοραζεται με χρηματα.Το επιδομα αυτο δε θα ηταν η εξαγορα μιας ζωης αλλα η αναγνωριση της προσφορας στη προστασια πολλων ζωων.

Δειτε το βιντεο για να θυμηθειτε κι εσεις τι ειχε γινει τοτε αλλα και καποιος πολιτικος που προσφατα δηλωσε πως το επαγγελμα του ψαρα και του ξυλοκοπου ειναι πιο επικινδυνο απο αυτο του αστυνομικου....!!!







SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις