Ταξιδεύοντας στην πρώτη θέση 10 διεθνών αερογραμμών

 


Εκεί που κάποιοι κοιμούνται καθιστοί γέρνοντας στον ώμο του διπλανού τους κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης, κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν όλες
τις ανέσεις. Μόνο που τους κοστίζει… λίγο παραπάνω.
Όλοι αγαπάμε τα ταξίδια και όσο κι αν μας ταλαιπωρούν τα αεροπλάνα και τα αεροδρόμια με τις χαμένες βαλίτσες και τις καθυστερήσεις των πτήσεων, όταν απογειωνόμαστε η καρδιά πάντα πεταρίζει. Ωστόσο, κάποιων πεταρίζει λίγο παραπάνω, αφού κατά τη διάρκεια της πτήσης τους μπορούν να κοιμηθούν σε μεγάλο κρεβάτι, να φάνε υπέροχα γεύματα και να κάνουν μέχρι και… σπα!
Όλα αυτά συμβαίνουν, βέβαια, στην πρώτη θέση των αεροπλάνων, όπως αναφέρει το richest.com, την οποία κάποιες αερογραμμές έχουν περιποιηθεί πολύ με το ανάλογο κόστος,βέβαια, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 30.000 ευρώ aller-retour. Προσδεθείτε, λοιπόν, και πάμε να κάνουμε ένα πρώτης τάξεως ταξίδι, για να πάρουμε μια γεύση
American Airlines
Η American Airlines δύσκολα θα απογοητεύσει τους επιβάτες της, πόσο μάλλον στην πρώτη θέση, η οποία προσφέρει πλήρως περιστρεφόμενα, άνετα καθίσματα, κατάλληλα και για ξεκούραση, αλλά και για επαγγελματικά meeting. Την ώρα του ύπνου, τα καθίσματα ανοίγουν και γίνονται κρεβάτια, ενώ παρέχονται και ακουστικά για να σας απαλλάξουν από τους θορύβους.
Air India
Η Air India είναι κατάλληλη για ξεκούραση, με το κάθισμα να παίρνει κλίση 180 μοιρών και με δικό του στρώμα να είναι έτοιμο να αγκαλιάσει κάθε κουρασμένο ταξιδιώτη. Όσο για το φαγητό… Από παϊδάκια μέχρι kabob (κρέας ή θαλασσινά με λαχανικά σε σουβλάκι), οι γεύσεις είναι υπέροχες και όλοι εύχονται «να είναι μακρύς ο δρόμος».
Air Canada
Τα καθίσματα της Air Canada πάνε την πρώτη θέση ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας μασάζ σε λαιμό και πλάτη, ενώ ταυτόχρονα η θέση παρέχει προσωπική τηλεόραση με οθόνη αφής, τραπέζι για να ακουμπήσετε το κρασί της επιλογής σας και ακουστικά για τους θορύβους. Μετά από τέτοια πτήση, θα είστε από τους λίγους που θα κατέβουν ξεκούραστοι από το αεροπλάνο.
Jet Airways
Με δικό σας άνετο κρεβάτι, ταινία και περιοδικά της επιλογής σας, σαμπάνια να ανοίγεται μπροστά σας, εξωτικά πιάτα και εξοπλισμό νύχτας (παντόφλες, πιτζάμες και μάσκα για τον ύπνο), η Jet Airways θα σας κάνει να νιώσετε σαν τον Jay Gatsby!
Korean Air
Η Korean Air προσφέρει διαφορετική αίσθηση της πρώτης θέσης και για πολλούς ακόμη πιο απολαυστική. Στις “Kosmo Suites” με το ξύλινο τελείωμα στο design παρέχει απόλυτη απομόνωση και ησυχία στον επιβάτη, με προσωπική επίπεδη οθόνη και κάθισμα απόλυτα ελεγχόμενο που κάνει μασάζ στην πλάτη.
British Airways
Καθώς τα ποσά ανεβαίνουν στα ύψη, οι παροχές αυξάνονται και η British Airways κάνει τα πάντα για να «χαρίσει» στους επιβάτες της πρώτης θέσης όσο πιο ξεκούραστο και χαλαρό ταξίδι γίνεται. Και το καταφέρνει με το κάθισμα που παίρνει πλήρη κλίση, με προσωπικό σετ πιτζάμας και καλλυντικά προσώπου για φρεσκάρισμα. Το κάθε κάθισμα παρέχει αρκετό χώρο για τις συσκευές σας, αλλά και για τη… σαμπάνια σας, ενώ την ώρα που θέλετε να γευματίσετε την επιλέγετε εσείς, με το μενού να περιλαμβάνει από μπριζόλα μέχρι… αστακό.
All Nipon Airways
Η ΑΝΑ φημίζεται για το ταξίδι στον κόσμο των… γεύσεων που προσφέρει. Τα γεύματα αποτελούνται από 5 πιάτα, ετοιμάζονται επί τόπου και είναι διαφορετικά σε κάθε πτήση, με κουζίνα να ταιριάζει πάντα απόλυτα με το ποτό που προσφέρουν, που ετοιμάζεται από επαγγελματίες. Η πρώτη θέση έχει δυο διαφορετικά στυλ από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, και τα δυο, όμως, σας παρέχουν απομόνωση και ησυχία, κάθισμα-κρεβάτι, τηλεόραση, τραπέζι κοκτέιλ και τηλέφωνο.
Air France
Προσπερνώντας τα ευκόλως εννοούμενα όπου το κάθισμα μετατρέπεται σε άνετο κρεβάτι, με την Air France κατά τη διάρκεια της πτήσης σας θα διαλέγετε ανάμεσα σε πλήθος ταινιών που θέλετε να παρακολουθήσετε, θα έχετε το προσωπικό πακέτο νύχτας, εύκολη πρόσβαση στο διάδρομο όπου κι αν κάθεστε και φυσικά μασάζ σε όλη την πτήση. Λείπει κάτι;
Emirates Airline
Παρέχοντας τον απόλυτο προσωπικό χώρο, η Emirates Airline με το πλήρως ανακλινόμενο κάθισμα-κρεβάτι, το προσωπικό σας mini-bar, συρόμενη πόρτα που σας απομονώνει από τους υπόλοιπους, τηλεόραση, καθρέφτη και χώρο για να αλλάξετε ρούχα, σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Κι αν αυτά δεν σας εντυπωσιάζουν, ίσως τα δύο shower-spa της πρώτης θέσης σας αλλάξουν γνώμη.
Cathay Pacific Airways
Στην πρώτη θέση της… πρώτης θέσης φαίνεται πως στρογγυλοκάθεται η Cathay Pacific Airways. Ο λόγος: Δερμάτινα καθίσματα με τηλεόραση LCD με οθόνη αφής μέσω της οποίας ελέγχετε τα πάντα, από τα φώτα μέχρι την κλίση της καρέκλας σας. Ακόμη, κάθισμα που μετατρέπεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κρεβάτια που βρίσκει κάποιος στην πρώτη θέση, σετ νύχτας και πλήρες γεύμα 5 πιάτων με κρασί.
Και τώρα, έτοιμοι για προσγείωση!







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις