Μουσουλμάνοι με παρότρυνση ακτιβιστών «καταλαμβάνουν» παράνομα άδειες οικίες στο κέντρο της Αθήνας




Κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων επανειλημμένα έχουν καταγγείλει εις μάτην όμως ότι τα κενά κτίρια στη γειτονιά των Εξαρχείων αλλά και αλλού στην Αθήνα, «καταλαμβάνονται» από
ακτιβιστές και μουσουλμάνους μετανάστες,  προκαλώντας οργή και αγανάκτηση σε μια κοινωνία που είναι στα όρια της.
Παρόμοιες καταγγελίες έχουν γίνει και από άλλα μέρη του κέντρου της Αθήνας, όπου κάτοικοι απευθύνουν  έκκληση προς την αστυνομία, χωρίς να αποφέρει  αποτελέσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν είναι σε θέση να παρέμβει, καθώς πρέπει πρώτα να λάβει επίσημη καταγγελία από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων που καταλαμβάνονται , ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι σαφές ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες .
Η ελληνική κυβέρνηση επιδεικτικά απούσα – Μουσουλμάνοι με παρότρυνση ακτιβιστών «καταλαμβάνουν» παράνομα άδειες οικίες στο κέντρο της Αθήνας – Οργισμένοι οι κάτοικοι - Εικόνα0
Το θέμα έχει δημιουργήσει μια σειρά διενέξεων μεταξύ του δημάρχου  Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη και του υπουργού προστασίας του πολίτη κ. Νίκου  Τόσκα, με τον πρώτο να  υπονοεί ότι ο υπουργός δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.
Εκπρόσωποι του δήμου  κατηγορούν την αστυνομία για την αποτυχία να συνεργαστεί με τις δημοτικές αρχές, ειδικά στην περίπτωση που  η δημοτική αρχή  κατέθεσε μήνυση για την κατάληψη από τους ακτιβιστές του κτιρίου που παλαιότερα στέγαζε το Γενικό Νοσοκομείο στην οδό Πατησίων.
Οι αναρχικοί κάνουν αυθαίρετα κατάληψη σε πολλά εγκαταλελειμμένα κτίρια  προκειμένου να στεγάσουν  οικογένειες μεταναστών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα τους φυλάνε οι ίδιοι οι ακτιβιστές.
Τα χρησιμοποιούμενα κτίρια είναι…..ένα κοντά στην πλατεία Βάθης που χρησιμοποιούνταν  για  σχολείο και ένα κοντινό νεοκλασικό κτίριο που επίσης κάποτε χρησιμοποιήθηκε ως σχολείο.
Όταν σε ένα κράτος υπάρχει μόνιμη και διαρκής απουσία κρατικών υπηρεσιών, κάποιοι ακτιβιστές τοποθετούν μουσουλμάνους  μετανάστες σε κτίρια τα οποία φαίνονται εγκαταλελειμμένα.
Όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι πρέπει να τύχουν της αρωγής του κράτους σε ειδικές εγκαταστάσεις, και εκεί  με κρατική μέριμνα , όχι αυθαίρετα και όπου βρίσκει ο καθένας.
Πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Οι πρόσφυγες έχουν εκ του νόμου (που προκύπτει από διεθνείς συνθήκες) δικαίωμα στην ασφαλή και ανθρώπινη διαμονή. Είναι πολύ καλό να τους δίδεται και επίσημη ενημέρωση στη γλώσσα τους.
Η ελληνική κυβέρνηση επιδεικτικά απούσα – Μουσουλμάνοι με παρότρυνση ακτιβιστών «καταλαμβάνουν» παράνομα άδειες οικίες στο κέντρο της Αθήνας – Οργισμένοι οι κάτοικοι - Εικόνα1
Έχουν, όμως, και υποχρεώσεις, πρώτη εκ των οποίων είναι να τηρούν τους νόμους του κράτους που τους φιλοξενεί. Ίνας από αυτούς αλλά ξεχασμένος και πριν από την έλευση των προσφύγων αφορά την παρακώλυση των συγκοινωνιών.
Το κύριο  πρόβλημα με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες είναι  ο ταχύτατος εξελληνισμός τους. Δηλαδή ακόμη καλά καλά δεν ήρθαν και αμέσως υιοθέτησαν τις κακές μας συνήθειες. Καταλήψεις δρόμων, σιδηροδρομικών γραμμών  , ακόμη και της περιοχής όπου διαμένουν.
Το πρόβλημα όμως ευρίσκεται και  αλλού και αφορά το «φύτεμα» χιλιάδων αλλόθρησκων μέσα στην ελληνική κοινωνία με σκοπό την αλλοίωση της ελληνικής εθνικής ταυτότητας και της εξαφάνισης των κρατών -εθνών.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις