Τζαμί λειτουργεί μέσα στο Πολυτεχνείο: Ακραίοι ισλαμιστές προχωρούν σε κατήχηση και προσηλυτισμό




Τι σχέση έχουν οι επιδρομές αναρχικών στην Πατησίων, τα πυρπολημένα τρόλεϊ και ο επιχειρησιακός  οδηγός αναγνώρισης τζιχαντιστών, αναρχικών και άλλων
εξτρεμιστών που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ προετοιμάζοντας ουσιαστικά τους πολίτες για τον πόλεμο των πόλεων;
Tην συγκλονιστική αποκάλυψη την έκανε η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δ. Κεμπέ ένα μικρό τζαμί λειτουργεί μέσα στο Πολυτεχνείο, όπου ισχύει το πανεπιστημιακό άσυλο.
Ο εν λόγω παράνομος λατρευτικός χώρος χρησιμοποιείται από ακραίους ισλαμιστές για κατήχηση και προσηλυτισμό.
Αυτή η πληροφορία δόθηκε στις αστυνομικές Αρχές λίγες μέρες μετά την ύποπτη και ανεξιχνίαστη πυρπόληση περιπτέρου δίπλα από το Πολυτεχνείο, στην διασταύρωση Πατησίων και Τοσίτσα.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο η πυρπόληση του περιπτέρου να είναι αποτέλεσμα διαφωνιών και συγκρούσεων ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας.
Οι Αρχές εικάζουν ότι το εν λόγω τζαμί δημιουργήθηκε πρόσφατα από ακραίους ισλαμιστές, οι οποίοι δεν γίνονταν δεκτοί στα υπόλοιπα τζαμιά της Αθήνας από τον φόβο των ιμάμηδων, μήπως τεθούν στο στόχαστρο διώξεων!
Σύμφωνα με μαρτυρίες το τζαμί λειτουργεί σε κάποια από τις υπόγειες αποθήκες, πιθανόν στην πίσω πλευρά του Πολυτεχνείου προς την Μπουμπουλίνας, δηλαδή απέναντι από το υπουργείο Πολιτισμού!
Όλα συγκλίνουν στο γεγονός πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της συγκεκριμένες πληροφορίες για ακραία στοιχεία, πράκτορες, ισλαμιστές που προετοιμάζονται για αστικό πόλεμο. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν ήταν ο επιχειρησιακός οδηγός 17 σελίδων που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.










ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις