Στα όπλα οι κάτοικοι του Τέξας - Σενάριο εμφυλίου στις ΗΠΑ;

 
 
Οι κάτοικοι παίρνουν τα όπλα και δείχνουν αποφασισμένοι να πάνε ακόμα και σύγκρουση, η οποία θα θυμίζει τον εμφύλιο Βόρειων και Νότιων σε περίπτωση που η Νέα Τάξη προβεί σε κινήσεις εδραίωσης απόλυτης εξουσίας στις ΗΠΑ μέσω πχ ενός πραξικοπήματος.
«Προσοχή! Το προσωπικό στο Medina ISD ενδέχεται να είναι οπλισμένο και να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο για να προστατεύσει τους φοιτητές του», αναφέρει πινακίδα έξω από το «Ανεξάρτητο Σχολείο της Μεντίνα», ΒΔ από το Σαν Αντόνιο.
Μέλος του εκπαιδευτικού συγκροτήματος, μιλώντας στο αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο CNN, ανέφερε πως η προειδοποίηση αφορά την «γενική ατμόσφαιρα που εοικρατεί σε εθνικό επίπεδο», αφορά δηλαδή την γενική αναστάτωση που επικρατεί στις ΗΠΑ με τα τρομοκρατικά χτυπήματα, την παρέμβαση του στρατού και την απαγόρευση της κυκλοφορίας στις πληγείσες περιοχές.
Κάτοικοι του Τέξας, όχι μόνο επικροτούν την απόφαση του Σχολείου αλλά ορισμένοι εμφανίζονται μέσω facebook αποφασισμένοι να ενισχύσουν ενδεχόμενη ένοπλη περιφρούρηση, ενώ καλούν ακόμα και βετεράνους του αμερικανικού στρατού.









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις