Νέα απαίτησητης της Νεας Ταξης Πραγματων. Να διδάσκεται ο σατανισμός στα δημοτικά των ΗΠΑ.Έρχεται και στην ουδετερόθρησκη Ελλάδα;

Νέα απαίτηση. Να διδάσκεται ο σατανισμός στα δημοτικά των ΗΠΑ. Έρχεται και στην ουδετερόθρησκη Ελλάδα; VIDEO


Στο Βερμόντ των ΗΠΑ, μετά την δημιουργία της εκκλησίας του Σατανά...
και την επίσημη και διαρκή παρουσία τους μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, εγείρεται η απαίτηση και μάλλον θα γίνει δεκτή, να διδάσκεται ο σατανισμός στα δημοτικά σχολεία και μάλιστα
όχι απλά σαν μάθημα αλλά στις εξτρά ώρες του ολοήμερου σχολείου, μετά το τέλος των μαθημάτων, από ειδικούς σατανιστές διδασκάλους. Κατέφυγαν λοιπόν στα δικαστήρια και κέρδισαν την απόφαση να διδάσκουν τις ιδέες του σατανά στα παιδάκια.
Έτσι το SATANIC TEMPLE, πρέπει βάσει του νόμου να αρχίσει σύντομα την σατανική διδασκαλία. Ο νόμος της νέας τάξης είναι δεδομένος και οι δικηγόροι των σχολείων, είπαν στους συλλόγους των γονέων και κηδεμόνων, ότι δεν είναι δυνατόν να το αποφύγουν, γιατί θα χάσουν κάθε δικαστήριο βάσει νόμου.
Το SATANIC TEMPLE, εξαπλώνει την δραστηριότητά του σε όλες τις ΗΠΑ πλέον, αφού έδεσε την νομοθεσία με δικαστικές απφάσεις που πάρθηκαν στο Βερμόντ, όπου όλοι έπαιρναν την υπόθεση για αστεία και γραφική.
Ετοιμαστείτε και εδώ στην ουδετερόθρησκη Ελλάδα, να έχουμε τα ίδια.
Δείτε και το βίντεο από την προσευχή του Σατανά σε τοπικό συμβούλιο στην Αλάσκα. Τα γεγονότα τρέχουν και οι Έλληνες κοιμούνται. Πρώτα γίνεσαι άθεος και μετά σατανιστής. Και αν νομίζετε όπτι οι Σατανιστές είναι μερικοί γελοίοι ροκάδες ντυμένοι στα μαύρακάνετε λάθος. Είναι κουστουμαρισμένοι, πρώην ουδετερόθρησκοι, που πουλήθηκαν και εγκατέλειψαν τον Χριστό για το χρήμα.


Αφού όπως είπε ο Χριστός, κανείς δεν μπορεί να υπηρετεί δύο αρχηγούς και τον Θεό και το χρήμα.
Όσοι πουλήθηκαν με την ελπίδα του χρήματος και δεν τους πειράζει η ουδετερόθρησκη Ελλάδα, ας ετοιμαστούν βάσει νόμου να συμμετέχουν και στις προσευχές προς τον Σατανά, που από ότι είδατε στο βίντεο, δεν περιλαμβάνουν ούτε φωτιές, ούτε ανθρωποθυσίες. Είναι πολύ συμμαζεμένες και πολύ σικ. Για την ώρα τουλάχιστον, γιατί θα έρθει και οι ώρα, που οι Χριστιανοί θα θυσιάζονται στα στάδια υπέρ του Σατανά Γιαχβέ, που τόσο τον λάτρεψαν μέσα στην εβραιοχριστιανική θρησκεία, χωρίς να μιλήσει κανείς εδώ και 1.600 χρόνια.







ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις