Εκατοντάδες χιλιάδες «αγανακτισμένοι» ζητούν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης

 

Το σχέδιο της Νέας Τάξης σχετικά μα την ισλαμοποίηση της Ευρώπη και την μείωση της επιρροής του Χριστιανισμού βρίσκει συμμάχους δεκάδες χιλιάδες Βρετανούς,

οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου, απαιτώντας
από την κυβέρνηση να δεχθεί ακόμα περισσότερους μουσουλμάνους εποίκους.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο το Κεντρικό Λονδίνο γέμισε ξαφνικά από «αγανακτισμένους» Βρετανούς, οι οποίοι απαίτησαν από την αγγλική κυβέρνηση να κάνει περισσότερα, προκειμένου να βοηθήσει τους μουσουλμάνους «πρόσφυγες και μετανάστες».

Κάτω από το σύνθημα «Πρόσφυγες καλώς ήρθατε» πάνω από 30.000 διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα «Θα σταθούμε στο πλάι σας», «Όχι στην ισλαμοφοβία», «Κανένα ανθρώπινο ον δεν είναι παράνομο».
Συνθήματα Νέας Τάξης, προκειμένου να επιβληθούν οι ορδές των μουσουλμάνων στην Ευρώπη με δήθεν ανθρωπιστική πινελιά.
Φυσικά, η διαδήλωση οργανώθηκε από διεθνείς οργανώσεις όπως η «Amnesty» και η «Refugee Action» με φόντο την Σύνοδο Κορυφής της Νέας Υόρκης για το Προσφυγικό.



«Η διαδήλωση του Σαββάτου», γράφει ο Independent, «έρχεται έναν χρόνο από την συγκέντρωση στο Λονδίνο 100.000 ανθρώπων, οι οποίοι καλούσαν ακόμα περισσότερους «μετανάστες» να εποικήσουν την Βρετανία».
Η Νέα Τάξη βρίσκει τους καλύτερους συμμάχους της μέσα από τον λαό, καθώς οι μάζες άγονται και φέρονται, σύμφωνα με αυτά που μεταδίδουν οι δήθεν ευαισθητοποιημένοι της τηλεόρασης, οι περισσότεροι από τους οποίους ασκούν εντεταλμένη υπηρεσία κατά των κρατών, στα οποία δρουν.
Όλες αυτές οι «αγανακτισμένες» μάζες θα είναι εκείνες, οι οποίες θα ζητούν να έρθει  παγκόσμιος «σωτήρας» και να δώσει «λύσεις» στην ανθρωπότητα!






ΠΗΓΗ




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις