Τουρκία και Haarp - Η Κωνσταντινούπολη στο στόχαστρο

Τούρκοι επιστήμονες εξέφρασαν ξαφνικά φόβους σχετικά με το σύστημα HAARP

που βρίσκεται στις ΗΠΑ και προκαλεί, μεταξύ άλλων, σεισμούς και σύμφωνα με τους ίδιους έχει στοχοποιήσει την ευρύτερη περιοχή της Μαρμαρίδας και επομένως την Κωνσταντινούπολη.
Τούρκικά μέσα ενημέρωσης
μεταδίδουν πως η Δύση είναι σε θέσει να προκαλέσει «τεχνητό σεισμό» στην Τουρκία, με σκοπό να «χτυπήσει» το ηθικό της ηγεσία Ερντογάν.

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «Δυτικοί μπορεί να προκαλέσουν «τεχνητό σεισμό» στην Τουρκία με σκοπό  να «καμφθεί» το ηθικό και τα σχέδια της νυν πολιτικής ηγεσίας.
«Θέλουν να μας ισοπεδώσουν λόγω της σχέσης μας με την  Ρωσία. Η πρόκληση ενός τεχνητού σεισμού θα προκαλούσε ανυπολόγιστες καταστροφές», ανέφερε τουρκική επιστημονική πηγή που ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία της.
Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.
Προκαλεί κύματα που υψηλής συχνότητας που μπορούν να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα σε οτιδήποτε κινείται ηλεκτρικά, να επηρεάσουν τον καιρό αλλά και να προκαλέσουν σεισμούς.

Τουρκικές εφημερίδες μετέφεραν την είδηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Η περιοχή πρόκληση σεισμών αφορά κυρίως την περιοχή πέριξ της  Θάλασσας του Μαρμαρά.
Αυτό αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro»,  επικαλούμενη μελέτη Γάλλων επιστημόνων, οι οποίοι εκτιμούν ότι ήδη υπάρχει έντονη σεισμική κινητικότητα στο υπέδαφος της περιοχής και ένα πιθανός σεισμός της τάξεως των 7-8 ρίχτερ  θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρης της περιοχής του Μαρμαρά προκαλώντας εκατομμύρια θύματα.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις