Ρωσικά ινστιτούτα κατασκευάζουν «βιονικούς υπερστρατιώτες» με εμφυτεύματα εγκεφάλου

troop-of-supersoldiers


Ανώτατοι Αμερικανοί στρατιωτικοί  αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι η Μόσχα προσπαθεί να δημιουργήσει μια μονάδα με «υπερστρατιώτες» με την υλοποίηση ενός άκρως απορρήτου προγράμματος και τεχνολογίας, σύμφωνα
με ΜΜΕ.
Αυτοί οι «βιονικοί στρατιώτες»   θα διαθέτουν ισχυρότερη θωράκιση , θα κινούνται πιο  γρήγορα  και θα είναι οι πιο θανατηφόροι σούπερ στρατιώτες που υπήρξαν ποτέ , σύμφωνα με πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών από το Πεντάγωνο.
Στην προσπάθεια να αναπτυχθεί από το Κρεμλίνο  μια ειδική πανίσχυρη μονάδα με «στρατιώτες» που θα διαθέτουν μια ανώτερη μαχητική δύναμη,  υλοποιείται αυτό το απόρρητο πρόγραμμα με σούπερ όπλα που βασίζεται στην ρομποτική επιστήμη , τα λέιζερ και τα εξωσκελετικά συστήματα.
Πρόκειται για μία ρωσική απάντηση του αμερικανικού αντίστοιχου προγράμματος «Iron Man», αλλά η διαφορά είναι ότι οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, εκτιμούν  ότι η Ρωσία έχει εστιάσει ειδικά στην ανθρώπινη βιολογία (υπολογίζοντας  περισσότερο σε ένα πρότυπο του X-Men από τον Iron Man), προκειμένου να δημιουργήσει την πιο θανατηφόρα μαχητική δύναμη στον κόσμο.
Ρωσικά ινστιτούτα κατασκευάζουν «βιονικούς υπερστρατιώτες» με εμφυτεύματα εγκεφάλου - Εικόνα0
Μιλάμε για «ανθρώπινες βιολογικές βελτιώσεις»  μέσω ειδικών  φαρμάκων και στεροειδών, σύμφωνα με αξιωματούχους  άμυνας των ΗΠΑ, προκειμένου να μετατρέψουν τους στρατιώτες σε  σκληροτράχηλους  μαχητές  στο πεδίο της μάχης, οι οποίοι θα είναι σε θέση να διασχίζουν μεγαλύτερες αποστάσεις με υψηλότερες ταχύτητες.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει εστιάσει στον ισχυρισμό διαφόρων πηγών ότι,   η Ρωσία χρησιμοποιεί ειδικά εμφυτεύματα εγκεφάλου σε στρατιώτες, με τα οποία   η ηγεσία θα ελέγχει τους άνδρες αυτής της ειδικής μονάδας με σκοπό να ακολουθούν  «πιστά» συγκεκριμένες  διαταγές.
« Ο έλεγχος και η παρέμβαση  από τους αντιπάλους μας στην  ανθρώπινη λειτουργία είναι κάτι που μας  φοβίζει» , δήλωσε ο Αμερικανός Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Bob Work.
«Μπορεί  επίσης να καταλάβω ότι με την χρήση  μικροσκοπικής νανοτεχνολογίας θα μπορούσε να εμφυτευθούν  σε στρατιώτες «ειδικά μικροτσίπ» για  την  ενίσχυση των δυνατοτήτων επούλωσης πληγών  του σώματος, χωρίς την ανάγκη ενός γιατρού,  ή να αναπτυχθούν βιονικές  δυνατότητες  που θα επιτρέπουν  τον έλεγχο του «μυαλού τους», ανέφερε ο ίδιος.
Ρωσικά ινστιτούτα κατασκευάζουν «βιονικούς υπερστρατιώτες» με εμφυτεύματα εγκεφάλου - Εικόνα1
Ομοίως, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας μελετά τη σκοπιμότητα αυτού του τύπου της  σούπερ τεχνολογίας σε στρατιώτες στα επόμενα 30 χρόνια, σύμφωνα με άκρως εμπιστευτικά έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν  το 2013, συμπεριλαμβανομένης και της προσπάθειας εμφύτευσης  ηλεκτρονικού  τσιπ στον εγκέφαλό τους  « για να διασφαλιστεί ότι ακολουθούν πιστά τις εντολές», ως «υπάκουοι και πιστοί οπλίτες».
Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι υπάρχει μια πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες,  η Βρετανία και η Ρωσία ασχολούνται ακριβώς κάτω από τις  ίδιες «ανήθικες» συνθήκες , σε  άκρως ανησυχητικού τύπου στρατιωτικά προγράμματα τα οποία παρεμβαίνουν στην ανθρώπινη φύση , δημιουργώντας «ανθρώπινα ζόμπι» χωρίς κανένα ηθικό φραγμό.











ΠΗΓΗ













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις