Την εκτέλεση εν ενεργεία πολιτικού σχεδίαζαν οι Μ.Σεϊσίδης και Κ.Σακκάς στην Λακωνία!

 
 
 
Την πιθανότητα να σχεδίαζαν τρομοκρατική ενέργεια στην περιοχή της Λακωνίας οι δύο συλληφθέντες τρομοκράτες Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, εξετάζει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
 
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι δεν έκαναν "τουρισμό", όπως λέχθηκε αρχικά, αλλά όχι ετοίμαζαν κτύπημα σε πολιτικό στόχο. Το όχημα με το οποίο εκινούντο, ένα κλεμμένο από την περιοχή της Αττικής Golf, με επίσης κλεμμένες πινακίδες από άλλο όχημα είναι μια πρώτη σαφή ένδειξη, αφού τέτοια "απαλλοτριωμένα" οχήματα για λόγους ασφαλείας χρησιμοποιούνται εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.
 
Ενας απλός τροχαίος έλεγχος θα εντόπιζε την κλοπή και την παραχάραξη της ταυτότητας του οχήματος. Αυτά κλέβονται και εντός ολίγων ημερών γίνεται το κτύπημα.
 
Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν σχεδιαγράμματα. Τι και ποιον αφορούσαν;
 
Ο Μ. Σεϊσίδης είχε αναφερθει ως ένας πιθανός ύποπτος για «εμπλοκή» του στην δολοφονία των μελών της «Χρυσής Αυγής» το 2013 στο Νέο Ηράκλειο».
   
Το ερώτημα είναι ποιον πολιτικό θα κτυπούσαν. Πολλοί είναι αυτοί με καταγωγή από την Λακωνία που επισκέπτονται αυτές τις ημέρες του Αυγούστου την περιοχή τους. Ενας είναι ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ν.Μιχαλολιάκος, βασικός στόχος όλων των ακροαριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων
 
Ο οποίος, ευρισκόταν στην ιδιαιτέρα του πατρίδα προ ημερών και συνηθίζει να την επισκέπτεται και μέσα στον Αύγουστο!
 
Ενας άλλος πιθανός στόχος είναι ο υπεύθυνος του τομέα Αμυνας της ΝΔ, πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Θ.Δαβάκης, αλλά και ο ανεξάρτητος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Λ.Γρηγοράκος, ένας συντηρητικός πολιτικός με σαφείς θέσεις κατά της τρομοκρατίας, κλπ
 
Σε ότι αφορά τον οπλισμό, γίνονται ήδη έρευνες για να βρεθεί η γιάφκα στην περιοχή. Η σύγχρονη τρομοκρατία χρησιμοποιεί περιοχές εκτός της Αθήνας για να κρύβει τον οπλισμό της, ενώ και τα κτυπήματα πλέον είναι "αποκεντρωμένο" (Βόλος, Βελβεντό, Πάρος κλπ).
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις