ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ

finlandspeaker.2


Όταν πρόκειται για τις σχέσεις πολιτικών με τους μουσουλμάνους έχουμε δει αρκετή «θερμή» υποστήριξη των πρώτων προς τους δεύτερους, ειδικά αν οι πολιτικοί προέρχονται από την Ευρώπη.
Παρόλα αυτά, σε μια εκδήλωση που
οργανώθηκε πριν λίγες μέρες στη Φιλανδία με τίτλο «Οι Φιλανδοί πρώτοι» (Suomi ensin, 5. 8. 2016),μέσα στους ομιλητές, ένας Γάλλο-Φιλανδός ομιλητής ονόματι Michel Paulat, ο οποίος είναι πρώην Γάλλος αξιωματούχος, δεν δίστασε να τα ψάλει μπροστά στο πλήθος λέγοντας μάλιστα ότι πρέπει να πετάξουν έξω όλους τους μουσουλμάνους. Αυτός είναι ο εκπληκτικός του λόγος:
«Οι μουσουλμάνοι δεν θα πρέπει να είναι στην Ευρώπη. Οι μουσουλμάνοι πρέπει να απαγορευθούν από κάθε πολιτισμένη κοινωνία. Μια μέρα, θα φάτε όλοι κλωτσιές έξω από την Ευρώπη. Οι Φιλανδοί πρέπει να αγωνιστούμε για την ελευθερία και να μην επιτρέψουμε ο εξισλαμισμός να αυξάνεται.



»Είστε αλαζόνες και ηλίθιοι, έζησα στις χώρες σας για πολλά χρονιά και γνώρισα καλά το πόσο αλαζόνες και ηλίθιοι είσαστε. Δεν έχετε δημιουργήσει τίποτα, δεν έχετε κάνει τίποτα είσαστε απλώς μια σέκτα. Δεν σεβόσαστε τις γυναίκες σας , τις υποχρεώνετε να είναι οι σκλάβες σας. Δεν σέβεστε άλλες θρησκείες. Δεν σεβόσαστε τον χριστιανισμό. Τους εξαφανίσατε στις χώρες σας , τους δολοφονείτε.
»Υποτίθεται ότι πρέπει να είστε ανεκτικοί σύμφωνα με τους ιμάμηδες σας αλλά δεν είστε. Είδατε χριστιανό ποτέ στην Σαουδική Αραβία που έχει το δικαίωμα να είναι χριστιανός; Απαιτείτε από εμάς να γιορτάζουμε τις γιορτές σας ,εσείς γιορτάζετε Χριστούγεννα; Γιορτάζετε το Πάσχα; Εσείς είσαστε έκτος τόπου και χρόνου. Κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε να υπάρχετε.
»Θα πρέπει να σας απαγορεύσουν από οποιαδήποτε πολιτισμένη κοινωνία. Αλλά μην απελπίζεστε, μια ημέρα εσάς τους νέους θα σας πετάξουμε όλους έξω. Αφήσατε τα κράτη σας να καταρρεύσουν. Ούτε καν πολεμήσατε για το κράτος σας, για τον λαό σας, για τους φίλους σας και την οικογένεια σας και τα παιδιά σας γιατί δεν έχετε φιλότιμο. Τσίπα. Απλώς το βάλατε στα ποδιά.
»Να είστε σίγουροι όμως ότι μια ημέρα εμείς οι Ευρωπαίοι θα ξεσηκωθούμε εναντίον σας. Προσπαθήσατε και παλιότερα να μας κατακτήσετε με όπλα σε πολέμους αλλά εμείς θα σας νικήσουμε γιατί είστε ανάξιοι.
»Έχω μόνο ένα πράγμα να πω στους Φιλανδούς συμπολίτες: ξεσηκωθείτε, μην αφήνετε τον εξισλαμισμό να αυξάνεται. Ξεσηκωθείτε και δείξετε την παλικαριά σας. Το αποδείξατε και παλιότερα και θα το αποδείξετε και πάλι . Πολεμήστε για την ελευθερία σας.»



Βλέποντας το βίντεο της συγκέντρωσης μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι δεν διστάζει να εκστομίσει όλα τα παραπάνω με παρουσία μερικών μουσουλμάνων. Άραγε θα τολμούσε κανείς άλλος να το κάνει αυτό στην Ευρώπη ή ακόμη και εδώ στην Ελλάδα;
muslimspeach
Ένας άλλος κύριος επίσης αποκαλύπτει τη φρικτή πραγματικότητα στην οποία βρισκόμαστε καθώς και το καθήκον μας να δράσουμε άμεσα για να σταματήσουμε όπως λέει αυτήν την τρέλα, διότι εμείς έχουμε την δύναμη. Δυστυχώς όμως κανείς δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που ελλοχεύει από όλες αυτές τις εξελίξεις. «Η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης για να σταματήσει το ισλαμικό τζιχάντ» , λέει ο Ιρλανδός Pat Condell, ο οποίος είναι πρώην κωμικός, συγγραφέας , και ομιλητής κατά της πολιτικής ορθότητας και του Ισλάμ.










ΠΗΓΗ






























































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις