ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ "ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ"......




Φλεγεται η Γαλλια απο αντικυβερνητικες διαδηλωσεις που αφορουν τα νεα μετρα λιτοτητας και τα εργασιακα.Οι σφοδρες εξεγερσεις εχουν ξεκινησει απο τα τελη Μαρτιου και αντι με το περασμα του χρονου να μειωνονται,αυτες
μεγαλωνουν.Οι Γαλλοι αποδεικνυουν περιτρανα οτι δεν ειναι τοσο κοιμισμενος λαος οσο νομιζανε μερικοι,ουτε "φλωροι"....Αντιθετα,διεκδικουν με σθενος τη μη εργασιακη τους υποδουλωση και το δικαιωμα τους στη ζωη,των ιδιων και των παιδιων τους....!!!
Η μεγαλη θλιψη και απογοητευση ερχεται απο το τοπο μας,την Ελλαδα.Τον παλαι ποτε ανενταχτο λαο,που ειχε γινει διασημος ανα τους αιωνες για τους μεγαλους του αγωνες εναντια στον οποιο προσπαθουσε να τον υποδουλωσει.
Εναν λαο που απο περηφανος κατεληξε περιγελος ολης της υφηλιου για τη μη αντιδραση του σε οτι τον διατασσουν να υποστει.
Εναν λαο που ψαχνει την ευκολη λυση και τον "ενα μαλακα" που θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα χωρις να τους σηκωσει απο τον καναπε.
 Εναν λαο που απο το συγκινητικο "Ελευθερια η Θανατος" περασε στο "Φραπες,Μπριζολα,Κοκα-κολα"

Τον σεβασμο μου λοιπον στον Γαλλικο λαο που ξερει να αγωνιζεται και να αντιδρα στην υποδουλωση.

Αντιθετα στο μεγαλυτερο ποσοστο του Ελληνικου λαου,τα"κουτσαβακια" του κωλου,προσφερω το χλευασμο μου και του λεω να μη δυσανασχετει γιατι πολυ απλα....παιρνει οτι του αξιζει....!!!



SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις