Ο Νταβούτογλου μιλά για “τσαρλατάνους” που πάνε πίσω τη Τουρκία και φεύγει!

davoutoglou 


Ο Αχμέτ Νταβούτογλου μιλά για “τσαρλατάνους” που προσπαθούν να “αναβιώσουν την παλιά Τουρκία” κι όλοι πλέον αρχίζουν να παίρνουν στα σοβαρά τις πληροφορίες περί παραιτήσεώς του. 
H HURRIYET αναφέρει ότι σε ομιλία του
στην Κ.Ο του ΑΚΡ ο Τούρκος Πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις έπειτα από την απόφαση της Επιτροπής Κεντρικής Διοίκησης και Λήψης Αποφάσεων του ΑΚΡ να του αφαίρεσει το δικαίωμα διορισμών στις τοπικές οργανώσεις του Κόμματος . Ο Νταβούτογλου έκανε λόγο για προσπάθειες κάποιων να αναβιώσουν την «παλιά Τουρκία» και τόνισε ότι δεν θα επιτραπεί σε τσαρλατάνους και συκοφάντες να διενεργήσουν «χειρουργικές επεμβάσεις» στην Τουρκία. Ο Νταβούτογλου υπογράμμισε επίσης ότι το ΑΚΡ περισσότερο από Κόμμα, συνιστά ένα Κίνημα λαού που υποστηρίζεται από την σκληρή δουλειά και τις προσευχές εκατομμυρίων πολιτών, ενώ υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί από οποιοδήποτε πόστο για να μην υπάρχουν διάφοροι ισχυρισμοί και εικασίες για το Κόμμα .
Η CUMHURIYET αναφέρει ότι οι δηλώσεις Νταβούτογλου, ελήφθησαν από κάποια μέλη της Επιτροπής Κεντρικής Διοίκησης και Λήψης Αποφάσεων του ΑΚΡ, ως ένδειξη παραίτησης του. Ωστόσο η εφημερίδα σημειώνει ότι ο Νταβούτογλου δήλωσε ότι δεν αποφασίσει ακόμη αν θα παραιτηθεί ή όχι και ότι αναμένει παρέμβαση του Προέδρου Ερντογάν. Η εφημερίδα σημειώνει επίσης ότι οι περισσότεροι αξιωματούχοι που ήταν μαζί με τον Ερντογάν όταν το 2002 το ΑΚΡ ανέλαβε την εξουσία, έχουν πλέον απομακρυνθεί από το Κόμμα και ότι ο Νταβούτογλου είναι ο επόμενος στην σειρά ( προς απομάκρυνση).





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις