Τι αποκαλύπτουμε για την μικρή Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη και το θρίλερ της ¨εξαφάνισή της ¨‏

2w3ertgyh 


Χιλιάδες παιδιά ¨αφήνονται σαν τα κουτάβια ¨ , χωρίς επίβλεψη στα αυτοκίνητα για να ¨πεταχτεί ¨ ο γονέας για ψώνια στο SM , στις παραλίες , στους δρόμους ( πρόσφατα αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο αγοράκι που πήγε να μαζέψει την μπάλα του από τον δρόμο  ) , στα χέρια ¨ακατάλληλων ατόμων ¨ , σε
επικίνδυνο περιβάλλον εκτεθειμένα ( δείτε την περίπτωση με τα σκυλιά Ροτβάιλερ , που κατασπάραξαν το  5χρονο αγοράκι)  , στο σπίτι κλειδωμένα κ.α
Ένα σοβαρό φαινόμενο που πρέπει να αναδειχθεί , να τύχει της αυστηρότητας της δικαιοσύνης και της επιμέλειας της πολιτείας
H μικρή Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη λοιπόν  3,5 ετών με ύψος 1,00 μέτρο και βάρος  22 κιλά , κινούμενη με έντονο βηματισμό ( είχε χαθεί –  ήταν ζωηρή ) θα είχε αναπτύξει μ.ο ταχύτητα  1,5 χιλ ανα ώρα , που σημαίνει ότι κινούμενη στην ¨δύσκολη ¨ περιοχή Σκαραμαγκά , στα πρώτα 5 λεπτά  που είχε χαθεί  , θα είχε διανύσει ( παίζοντας με το σκυλάκι ) 80 μέτρα περίπου προς την «αντίθετη κατεύθυνση»
Το κοριτσάκι  όμως  δεν άκουσε να τη φωνάζει κανείς στα πρώτα 10 λεπτά από  την εξαφάνισή της , που  ήταν ¨σε απόσταση  οπτικής επαφής ¨ και ο αέρας ακόμη βοηθούσε  , εάν ναι , θα ανταποκρινόταν και θα έτρεχε προς  την κατεύθυνση της φωνής  –δεν ξεκολλούσε από την μητέρας της άλλωστε .
Άρα , πέρασε τουλάχιστον ένα τέταρτο μέχρι να αντιληφθούν την απουσία της .
Όταν συνεπώς  – μετά από δύο ώρες περίπου –  αναπτύχθηκαν πλήρως οι  έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής  ,συμμετέχοντας , η αστυνομία, η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές και μέλη του Χαμόγελου του Παιδιού , γονείς και συγγενείς και άλλοι που ήθελαν  να ¨διαφημιστούν ¨ , η ¨μικρή εξερευνήτρια ¨ θα είχε διανύσει  τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο , θα είχε κουραστεί και αγχωθεί.
Η μικρή Μαρία φέρεται να είπε στους ψυχολόγους ότι ,  πήγε να δει το μικρό άλογο και το σκυλάκι της βρέθηκε στο δάσος και αφού έπαιξε κουράστηκε και την πήρε ο ύπνος .
Όσοι την έψαχναν λοιπόν ,  ¨πέρασαν κοντά από το σημείο¨ που βρισκόταν , εκείνη όμως κοιμόταν .
 Η μικρή χάθηκε την Κυριακή του Πάσχα γύρω στις 14.40 ( όταν όλοι ήταν στο Πασχαλινό τραπέζι ) και  βρέθηκε περιφερόμενη λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (02/05/2016) , με μικρές εκδορές από τα κλαδιά του δάσους  , έχοντας διανύσει από 2,5 έως 4 χιλιόμετρα .
Πως όμως βρέθηκε μόνη της , χαμένη ;;
Τούτο φαίνεται από τις καταθέσεις τους και τις δημόσιες δηλώσεις τους .
Ο Πατέρας μιλώντας  σε δημοσιογράφους , γνωστούς και φίλους  είπε ¨πέφτοντας¨  σε αντιφάσεις και προσπαθώντας να κρύψει την «παραμέληση εποπτείας ανηλίκου »
-«Ετοιμαζόμασταν να φύγουμε. Η μαμά της πήγε να κόψει κάποια φρούτα. Το παιδί έφυγε να δει το πόνι. Το άλλο μου παιδί έκανε μια ζημιά, μέχρι να πιάσω το ένα παιδί έχασα το άλλο. Μέσα σε τρία λεπτά έχασα το κοριτσάκι μου. Ήμασταν οκτώ άτομα και μπροστά σε οκτώ άτομα χάθηκε ένα παιδί 3,5 ετών»
– «Έψηνα το αρνί και έχασα το ένα μου παιδί» …και συνεχίζει: «Κάνουμε έκκληση να βρεθεί το παιδί μας» – «Πήγαμε για Πάσχα στον πατέρα μου, εκεί που είναι η επιχείρησή του. Εμείς μένουμε στον Πειραιά, γέννημα θρέμμα Πειραιώτες είμαστε. Πήραμε τα παιδάκια μας να πάμε σήμερα να κάνουν Πάσχα να ψήσουμε και να χαρεί και ο παππούς τους
Έφευγε δηλαδή , από το σπίτι που πήγε να κάνει Πάσχα , χωρίς να ΄χει ψήσει το αρνί και χωρίς να έχουν ¨καθίσει στο τραπέζι ¨ να φάνε – η ώρα ήταν 14.30 , ώρα για το πασχαλινό τραπέζι .
Ο παππούς την μικρής είπε   «Έστειλα την εγγονή μου μέχρι το άλογο που έχουμε, ούτε 10 μέτρα απόσταση και μέσα σε 5 λεπτά το παιδί είχε εξαφανιστεί»
Όμως , η μητέρα της μικρής  δήλωσε ότι ήταν συνεχώς μαζί και έκαναν βόλτες στη μάντρα για να δει η μικρή Μαρία τα σκυλιά αλλά και ένα πόνι που υπάρχουν στον χώρο. Χρειάστηκε να κάνει κάτι ζήτησε από το σύζυγό της να έχει το νου του και λίγα λεπτά αργότερα θα χάνονταν τα ίχνη της κόρης της
Πράγματι , η μικρής Μαρία-Ειρήνη μετά τον εντοπισμό της. φέρεται να είπε .
– Που ήσουν;
– Στο δάσος.
– Τι ήθελες εκεί;
– Με άφησε η μαμά μου.
– Πώς βρέθηκες στο δάσος;
– Με άφησε η μαμά μου
Είναι ξεκάθαρη η πλήρης ασυνεννοησία  μεταξύ μητέρα και πατέρα και η επιπολαιότητα που έδειξαν στην φύλαξη της μικρής . Ο ένας νόμιζε ότι ο άλλος προσέχει την μικρή .
Μόλις κατάλαβαν τι έγινε , ¨έβαλαν λογικά ¨ το σενάριο της απαγωγής ,  έτσι.
Στις δηλώσεις της η Ελισσάβετ Πρίντεζη, θεία της 4χρονης δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι το παιδάκι έφτασε μόνη της σε αυτήν την απόσταση γιατί δεν φεύγει μακριά από τη μητέρα της.
«Έχουμε μπει στο hotspot του Σχιστού και θα μπούμε και σε αυτό στον Σκαραμαγκά. Η αστυνομία και όλοι έχουν κινητοποιηθεί. Βοηθήστε με να βρω τη Μαρία» – Οι ισχυρισμοί του πατέρα μου δε νομίζω ότι σχετίζονται με την υπόθεση απαγωγής του παιδιού μου, νομίζω ότι ο πατέρας μου υποπτεύεται λάθος άνθρωπο. » , λέει ο πατέρας της μικρής.
Θύμα προσπάθειας εκβιασμού του  από αθίγγανους ήταν η μικρή , λέει ο παππού της.
«Οι ισχυρισμοί του πατέρα μου δε νομίζω ότι σχετίζονται με την υπόθεση απαγωγής του παιδιού μου, νομίζω ότι ο πατέρας μου υποπτεύεται λάθος άνθρωπο. » , ξαναλέει ο πατέρας της μικρής κτλ .
Τα συμπεράσματα , δικά σας .





ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις