Πονάει το έμβρυο όταν του κάνουν έκτρωση ;

Πονάει το έμβρυο όταν του κάνουν έκτρωση;


Η χώρα μας είναι γνωστό ότι καταρρίπτει τις αρνητικές πρωτιές, τη μια μετά την άλλη, στον ένα τομέα μετά τον άλλο. Ένας τέτοιος είναι οι εκτρώσεις.. Κατ' αρχήν, όπως και να το ονομάσεις έκτρωση, άμβλωση ή με ένα άλλο
κωδικό όνομα, το ίδιο πράγμα είναι. Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, σκοτώνεις ένα παιδί, που έχει ήδη πάρει ψυχή από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του.
Έζησα σε μια ''προοδευμένη'' ευρωπαϊκή χώρα, όπου οι εκτρώσεις ήταν νόμιμες. Εκεί επικρατούσε η νοοτροπία ότι ''η έκτρωση είναι δικαίωμα της γυναίκας και μάλιστα θεωρείται benefit''. δηλαδή όφελος.. ''Η γυναίκα είναι κυρίαρχος του σώματος της και μπορεί να κάνει ό,τι της αρέσει με αυτό''. Όταν βέβαια διαπίστωσα, ότι ενώ σε όλα τα άλλα χειρουργεία έβαζαν κανονικά το όνομα της επέμβασης, στις εκτρώσεις έβαζαν ένα κωδικό όνομα, για να μην καταλαβαίνει κάποιος άσχετος τι χειρουργείο έγινε -δηλαδή ξεκάθαρη σεμνοτυφία του τύπου, κάνεις ό,τι κάνεις αλλά δεν τολμάς να το παραδεχτείς και θέλεις να το ωραιοποιήσεις στον εαυτό σου- ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά καμία απάντηση δεν πήρα.
Βλέπετε η αλήθεια είναι μερικές φορές σκληρή και πονάει, αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια. Εμείς δεν θέλουμε να την αντικρύσουμε για να μην γεμίσουμε ενοχές. Κούνια που μας κούναγε. Η πλειοψηφία των γυναικών που έκαναν έκτρωση είχε αργότερα στη ζωή της ψυχολογικά προβλήματα, προβλήματα με εφιάλτες στον ύπνο κτλ. Προφανώς είναι κάτι που τους τρώει αυτή η ενοχή. Όπως όλους μας, μας τρώει κάτι, για το οποίο έχουμε τύψεις.
Αντέχετε να δείτε τι είναι η έκτρωση;;; Αντέχετε να μάθετε, με ποια μέθοδο αφαιρείται το έμβρυο από την μήτρα;;; Τι κι αν το βλέπετε σε μια οθόνη.. Δες το βίντεο για να ξέρεις τι πας να κάνεις πριν το κάνεις.









ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις