Λέσβος: Μουσουλμάνοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απειλώντας τις Αρχές

prison904030


Έντονη ανησυχία για κλιμάκωση των αντιδράσεων
Επεισόδια σημειώθηκαν στο hot spot της Μόριας με πρωταγωνιστές μουσουλμάνους «πρόσφυγες και μετανάστες» που θέλουν να τους επιτραπεί να φύγουν από την Λέσβο.
Μπήκαν στην Ελλάδα μετά
τις 20 Μαρτίου και σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας παρέμειναν υπό περιορισμό στο hot spot επί 25ήμερο μέχρι να τους επιτραπεί να κυκλοφορούν στο νησί αλλά να μην φεύγουν από αυτό. Η διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων ασύλου που υπέβαλλαν όμως καθυστερεί με αποτέλεσμα συχνά να δημιουργούνται προβλήματα όπως η σημερινή εξέγερση.
Οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν το χώρο μπροστά στην υπηρεσία ασύλου και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Από τον καταυλισμό βγήκαν αμέσως οι εργαζόμενοι στις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται εκεί ενώ διμοιρία ΜΑΤ αποκατέστησε την τάξη χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Όπως αντιλαμβάνεστε, κλιμακώνεται μέρα με την μέρα η κατάσταση με τους μουσουλμάνους, οι οποίοι αγανακτούν λόγω του εγκλωβισμού τους στην χώρα μας και δεν αποκλείεται να προβούν σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές Ελλήνων πολιτών.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις