ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Σχέδιο να μας περάσουν το Ισλάμ ως κάτι το καλό αποκρύβοντας το πραγματικό του πρόσωπο

refugeesG-islam-will-dominate-the-world


H Ελλάδα κατακλύζεται από μουσουλμάνους! Έρχονται ακόμα...
και από το Μαρόκο, που δεν έχουν καμία δουλειά να περάσουν από την χώρα μας για να πάνε στην Ευρώπη, κάνοντας τον κύκλο αντί να μετακινηθούν μέσω πχ της Ισπανίας.
Τώρα μάλιστα που κλείνουν τα σύνορα, η κυβέρνηση σχεδιάζει
να τους μοιράσει σε όλη την χώρα, ενώ αυτοί θέλουν να φύγουν.
Κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν πως οι οπαδοί του Ισλάμ θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, με τα παιδιά τους να μπαίνουν μαζικά στα ελληνικά σχολεία, στα οποία φυσικά η εκπαίδευση θα επαναπροσδιοριστεί, προκειμένου να μην «ενοχλούνται» οι αλλόθρησκοι μουσουλμάνοι.
Η τηλεόραση αφήνει να εννοηθεί ότι όποιος αντιδρά στην, σε πλήρη εξέλιξη, ισλαμοποίηση της Ελλάδας είναι ρατσιστής και απάνθρωπος.
Προπαγανδιστικά υποτιτλισμένα βίντεο ξεπηδούν ξαφνικά τις τελευταίες μέρες στο youtube που παρουσιάζουν τον τιμωρό Αλλάχ ή αλλιώς Γιαχβέ ως φιλεύσπλαχνο, με σκοπό να συστηθεί το Ισλάμ στους Έλληνες ως θρησκεία αγάπης και γιατί όχι να τους προσηλυτίσει.
Δείτε ένα από αυτά και στην συνέχεια γνωστό ιμάμη στην Δανία να διδάσκει τις πραγματικές «αρετές» του Ισλάμ σε τέμενος στην πόλη Άαρχους. Κηρύσσει τον λιθοβολισμό «άπιστων» γυναικών ως κάτι το απαραίτητο, ενώ όσοι αρνούνται το Ισλάμ ή δεν πιστεύουν γρήγορα πρέπει, σύμφωνα με τον ίδιο, να θανατωθούν.
Μάλιστα παραπονιέται που δεν ισχύουν ακόμα στην Δανία.
Τώρα όμως με τις ορδές μουσουλμάνων που σκόπιμα στέλνονται από την Νέα Τάξη σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο αριθμός και άρα η δύναμη επιρροής των οπαδών του Ισλάμ στα του κράτους θα αυξηθούν και ενδεχόμενα απαιτηθεί ο νόμος της σαρίας να τεθεί σε ισχύ!
Δείτε τα βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ!












ΠΗΓΗ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις