Η Γερμανική κυβέρνηση προωθεί μέσω website το διαφυλετικό σεξ !!

CDFG


Το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας-Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung ("Federal Center for Health Education," BZgA) σε συνεργασία με τη Βέλγικη κυβέρνηση και τη χρηματοδότηση του Κέντρου Εξειδίκευσης Σεξουαλικής Υγείας ''SENSOA'', κάνει μια προσπάθεια σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μέσω
του website "Zanzu—My body in words and images" μαθαίνοντας τις σεξουαλικές συνήθειες των Ευρωπαίων καθώς και τι είναι αποδεκτό σ'αυτούς και τι όχι. Τι είναι νόμιμο στην Ευρώπη και τι όχι.Απ' ότι φαίνεται από το εισαγωγικό βίντεο της ιστοσελίδας το όλο εγχείρημα προορίζεται κυρίως για πρόσφυγες οι οποίοι δεν είναι , καθώς λέει, πολύ καιρό στη Γερμανία.
Με εικόνες κι απλά κείμενα, φαίνεται ότι προσπαθεί να προσελκύσει άτομα με χαμηλή μόρφωση από τον λεγόμενο Τρίτο κόσμο, μη λευκούς και να τους εντάξει στον Ευρωπαϊκό σεξουαλικό γίγνεσθαι.
Επίσης, υπάρχουν κατηγορίες που αφορούν την ομοφυλοφιλία,την αμφισεξουαλικότητα, και το λεγόμενο «transgenderism.»
Είναι διαθέσιμο στην Αραβική, Περσική, Τουρκική και σε εννέα Ευρωπαϊκές γλώσσες.
Κατά την περιήγηση του κανείς θα δει μία αναφορά στο λεγόμενο ''honor violence'', δηλαδή τη βία που ασκείτε για λόγους τιμής κυρίως στις γυναίκες με αιτίες την ανάρμοστη (κατά αυτούς) συμπεριφορά, παράνομες ερωτικές σχέσεις και προκλητικού ντυσίματος, ένα φαινόμενο που συναντάται κυρίως στις Ισλαμικές χώρες, ξεκαθαρίζοντας βέβαια, ότι στην Ευρώπη αυτό δεν είναι αποδεκτό.
Γενικά, το όλο site με μια ματιά δείχνει ότι προορίζεται για την σεξουαλική καθαρά διαπαιδαγώγηση μουσουλμάνων με σκοπό να κάνουν σχέσεις αλλά κι οικογένεια με τους Ευρωπαϊκούς λαούς μαθαίνοντας τους στην ουσία τις σεξουαλικές συνήθειές μας αλλά και τις μη αποδεκτές ενέργειες έναντι των γυναικών. Θα έλεγε κανείς ότι είναι ένα εγχείρημα με καλό σκοπό αφού προσπαθεί να εκπολιτίσει τους πληθυσμούς που εισέρχονται και να τους αποτρέψει από την άσκηση βίας, αλλά από την άλλη σκέφτεται κανείς πότε οι διοικούντες τον κόσμο έκαναν το οτιδήποτε για το καλό των ανθρώπων ;;
Ποτέ είναι η απάντηση, άρα κάτι κρύβεται, κάτι συγκεκαλλυμένο πίσω από την δήθεν φιλευσπλαχνία θέλουν να περάσει. Αν αθροιστικά πάρουμε όλες τις δηλώσεις των πολιτικών ηγετών της Ευρώπης με τελική την δήλωση κυβερνητικού στελέχους της πατρίδας μας ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι το σπέρμα του Χασάν θα μας σώσει από την υπογεννητικότητα, τότε ένας νοήμων νους θα σκεφτόταν ότι εδώ μιλάμε για έναν καθαρό εποικισμό με σκοπό την αλλοίωση των Ευρωπαϊκών πληθυσμών αλλά και τη δημιουργία έτοιμης πληθυσμιακής μάζας πρόθυμης να υπακούσει στα κελεύσματα τους.
Τα συμπεράσματα δικά σας !





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις