Δουλέψτε κορόιδα άπιστοι εις υγείαν των μουσουλμάνων

yousouf al qaradhawi


Θρησκευτικός ηγέτης των μουσουλμάνων ομολογεί σε βίντεο ότι οι μουσουλμάνοι δεν έκαναν τίποτα για την οικοδόμηση της Αμερικής, "αδειάζοντας" τον Ομπάμα, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι μουσουλμάνοι συνέβαλαν στην οικοδόμηση του
ιστού της Αμερικής.
Άλλωστε όπως υποστηρίζει δεν ήταν υπολογίσιμη μειονότητα στην Αμερική, παρά μόνο μετά τα τέλη του 20ου αιώνα.
Ο Yousuf Al-Qaradhawi ισλαμιστής θεολόγος καθηγητής μιλά στο αραβικό κανάλι QatarTV και λέει ότι οι άλλες χώρες παράγουν όλα τα καλά του πολιτισμού που αγοράζουν οι ισλαμικές χώρες και οι ίδιοι δεν παράγουν τίποτα από αυτά, ούτε βίδα.
 car briyan



Μάλιστα αναφέρει ότι τα εισοδήματα από την παραγωγή όλων των αραβικών κρατών συμπεριλαμβανόμενων και των χωρών που παράγουν πετρέλαιο, δεν μπορούν να φτάσουν ούτε αυτά της Ισπανίας που είναι η τελευταία στην λίστα της παραγωγικότητας.
Ποιά είναι η αιτία για όλα αυτά;
Μα επειδή δεν δουλεύουν και δεν παράγουν όπως λέει ο Yousuf Al-Qaradhawi, και όταν δουλεύουν οι Άραβες δεν το κάνουν αρκετά επαγγελματικά. Εργάζονται μόνο 27 λεπτά την ημέρα και τον υπόλοιπο χρόνο τους τον αναλώνουν σε άλλες δραστηριότητες. Βέβαια προσκυνάνε όλη μέρα τον Αλλάχ και χτυπάνε τις γυναίκες. Που χρόνος για δουλειά!
Αναφέρει επίσης ότι του έκανε εντύπωση όταν πήγε στη Γερμανία και ο κόσμος δεν ήταν στους δρόμους, αλλά δούλευε από το πρωί έως το βράδυ!
Αυτοί όμως όπως λέει ο ίδιος είναι ένα έθνος που δεν δουλεύει και πως η φράση που χρησιμοποιούν συχνά, όπως αναφέρε, είναι μην στεναχώριεστε, αργότερα όλα αργότερα. Λέει επίσης πως το Ισλάμ υποτίθεται ότι διδάσκει επαγγελματισμό ώστε ακόμα και όταν σκοτώνουν κάποιον, θα πρέπει να το κάνουν σωστά.
emporiko k
Οπότε, καταλήγει, η κάστα των σιωνιστών λόγω της οργάνωσης και της εξυπνάδας της αν και αρκετά μικρότερη σε αριθμό κατάφερε να εξελιχτεί περισσότερο από τους Άραβες. Διότι οι Άραβες δεν έχουν στρατιωτική βιομηχανία και μόνο εισάγουν προϊόντα χωρίς στην ουσία να παράγουν.
Αυτοί οι τεμπέληδες λοιπόν θα γίνουν οι εργάτες στην Ευρώπη που έχουμε έλλειψη εργατικού δυναμικού λόγω υπογρννητικότητας όπως λένε οι εγκεφαλικά "ακατοίκητοι" πολιτικοί!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις