Εφεραν τον πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης και τώρα θρηνούν δήθεν τις δεκάδες των νεκρών στο Βέλγιο

synthesibru_666_355


Οι «φωτισμένοι ηγέτες» μας άρχισαν να αλληλοσυλλυπούνται για την τραγωδία και να παίρνουν ακόμα πιο δραστικά μέτρα… «ασφαλείας»….
Πως μπήκαν στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ενωσης,πως ζώστηκαν τα εκρηκτικά και πως αποφάσισαν την αποστολή αυτοκτονίας… οι «τρομοκράτες»!
Αναλύσεις επί
αναλύσεων,καταλογισμός ευθυνών και θρήνος κι οδυρμός για τα όντως αθώα θύματα στο αεροδρόμιο και στο μετρό!
Κουβέντα για το πως φτάσαμε ως εδώ,ούτε λέξη για τους δημιουργούς των πολέμων και τις φαεινές ιδέες τις παγκοσμιοποίησης και τις εγκαθίδρυσης μια παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας…
Παίζουν χρόνια με τους πρόσφυγες και τους «παράτυπους» μετανάστες με τις Σένγκεν και τα Δουβλίνα και τώρα που κατακλύστηκε η Ευρώπη υψώνουν τείχη στο όνομα της Δημοκρατίας…
Εβγαλαν το στρατό στους δρόμους για να διαφυλάξει την ειρήνη,όταν τα πάντα τριγύρω μυρίζουν φρέσκο αίμα ανυποψίαστων ανθρώπων.
Εκλεισαν το Ευρωκοινοβούλιο και ταμπουρώθηκαν πίσω από αλεξίσφαιρες πόρτες για να σώσουν τα τομάρια τους οι εμπνευστές και εκτελεστές του παγκόσμιου χάους.
Είναι τόσο μικροί,δειλοί κι άμυαλοι που δεν αντιλαμβάνονται πως θα θερίζουν θύελλες όσο επιμένουν να σκορπάνε ανέμους.
Δεν αντιλαμβάνονται ότι οι άνθρωποι δεν είναι ρομπότ κι ότι τα ΕΘΝΗ με τη δική τους γλώσσα,τα δικά τους ήθη και έθιμα και κυρίως τη δικιά τους ιστορία,είτε τους αρέσει είτε όχι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν άνθρωποι!
Πόσο κτήνος πρέπει να είσαι για να θέλεις να σαλαμοποιήσεις ανθρώπους;
Σταματήστε τους πολέμους και τη φτώχεια κι αφήστε τον κοσμάκη να ζήσει όσο είναι ακόμα καιρός,αλλιώς… «αποθανέτω άπαντες ομού μετά των αλλοφύλων»!






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις