Ιατρικά αρχεία αποκαλύπτουν την αλήθεια για το "ανδρικό πρόβλημα" του Χίτλερ

hitler file-320x181




Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ένα τραγούδι υποστήριζε ότι ο αρχηγός του Ναζιστικού Κόμματος, Αδόλφος Χίτλερ, είχε μόνο ένα όρχι. Για χρόνια, η φήμη σχετικά με τον ισχυρισμό αυτό παρέμενε φήμη και κανείς δεν παρουσίασε ποτέ κάποια πραγματική απόδειξη, που να αποδεικνύει το συγκεκριμένο ισχυρισμό.
Δηλαδή, μέχρι τώρα. Ένας Γερμανός ιστορικός ισχυρίστηκε ότι
ανακάλυψε αδιαμφισβήτητη απόδειξη της κατάστασης του Χίτλερ σε ιατρικά αρχεία του πολιτικού, σύμφωνα με το Reuters.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Peter Fleischmann του Πανεπιστημίου του Erlangen-Νυρεμβέργης, ο Χίτλερ είχε εξεταστεί από γιατρό της φυλακής το 1923 όταν συνελήφθη για απόπειρα κατάληψης της εξουσίας στο Μόναχο με πραξικόπημα.
Αυτά τα ιατρικά αρχεία που πιστευόταν ότι έχουν χαθεί, εμφανίστηκαν σε δημοπρασία το 2010, όπου κατασχέθηκαν αμέσως από τις αρχές.
Σύμφωνα με τον Fleischmann, τα ιατρικά αρχεία από την εξέταση των φυλακών αποκάλυψαν ότι ο Χίτλερ είχε πράγματι έναν όρχι στη δεξιά πλευρά.
Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως κρυψορχία δεξιάς πλευράς. Αυτό συμβαίνει όταν ένας όρχις αποτυγχάνει να κατέβει κανονικά στο όσχεο.
"Ο έμπειρος ιατρός-σύμβουλος αναγνώρισε αμέσως την κατάσταση», είπε ο Fleischmann στη γερμανική εφημερίδα Bild.
Τα ευρήματα του Fleischman αντικρούουν τους ισχυρισμούς άλλων ότι ο Χίτλερ είχε χάσει έναν όρχι από τραυματισμό που υπέστη στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η κρυψορχία είναι το πιο κοινό ελάττωμα των αρσενικών γεννητικών οργάνων και, σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, εμφανίζεται στην ενήλικη ζωή.
Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο Χίτλερ δεν είχε ποτέ παιδιά, καθώς η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει στειρότητα σε μερικές περιπτώσεις. Αν αυτός είναι ο λόγος που ο Χίτλερ δεν είχε παιδιά, η κατάστασή του θα θεωρούνταν πιθανώς μια ευλογία από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις