Χίλαρι: Θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους αν εκλεγώ Πρόεδρος των ΗΠΑ

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE2LzAxLzA0L2hpbGFyX25ldzEuanBn&t=635874980445446094&w=820&h=457&a=Center


Την υπόσχεση ότι θα φτάσει μέχρι τέλους στο θέμα των εξωγηίνων και θα αποκαλύψει την αλήθεια στους πολίτες έδωσε η Χίλαρι Κλίντον η οποία δίνει αγώνα για να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προχώρησε σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και δεν δίστασε να σχολιάσει, πως ίσως εξωγήινοι έχουν
ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας!
Πιο συγκεκριμένα, η 68χρονη Κλίντον, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της στο New Hampshire ερωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την ύπαρξη των UFO, με την ίδια να απαντά πως «πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας».
Η Κλίντον, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51, μια άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στην περιοχή της Nevada, όπου πολλοί ισχυρίζονται πως μελετάται και κατασκευάζεται εξωγήινη τεχνολογία.
Από την πλευρά του ο John Podesta, υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, στο παρελθόν απασχόλησε τα ΜΜΕ, καθώς είχε κάνει έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν τα UFO στο κοινό. Όπως χαρακτηριστικά, είχε σχολιάσει τότε: «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».
Ακόμα, πριν ένα χρόνο είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως η μεγαλύτερη του τύψη για την περασμένη χρονιά ήταν πως δεν εξασφάλισε την δημοσίευση των εν λόγω αρχείων πριν αποσυρθεί. Ο Podesta ήταν διευθυντής προσωπικού του Μπιλ Κλίντον, κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ είναι και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα.
Παράλληλα, ο σύζυγος της Χίλαρι, Μπιλ Κλίντον, σε περσινή συνέντευξή του σχολίασε πως δεν θα του έκανε εντύπωση μια ενδεχόμενη επίσκεψη από εξωγήινους, ενώ αναφορικά με την Περιοχή 51 δήλωσε πως: «Δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος εκεί».
Γεγονός είναι πάντως, πως κατά τη θητεία του Μπιλ Κλίντον, το 1993 ο Αμερικανός μεγιστάνας Laurance Rockefeller τον είχε προσκαλέσει να δημοσιεύσει στο κοινό οποιαδήποτε αρχεία υπήρχαν σχετικά με την εξωγήινη ζωή, στο πλαίσιο της «Πρωτοβουλίας Rockefeller».





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις