Tι λέει δικαστής του νόμου της Σαρία σε γυναίκα που του ζητάει να την σώσει από τον βίαιο σύζυγό της.

sharia-court 1965816c




 Όταν μια κακοποιημένη γυναίκα εισήλθε σε ένα βρετανικό δικαστήριο διαζυγίου με δάκρυα στα μάτια, παρακάλεσε το μουσουλμάνο δικαστή να την σώσει από τον βίαιο σύζυγό της. Ο δικαστής της έριξε μιά ματιά, γέλασε και ρώτησε μια ερώτηση που θα πρέπει όλους μας να ενοχλεί.
Τα ισλαμικά δικαστήρια δημιουργούνται σε όλη την Ευρώπη με τη μαζική μετανάστευση των μουσουλμάνων στη Δύση. Φυσικά, αυτά τα δικαστήρια διασφαλίζουν τον απάνθρωπο ισλαμικό νόμο, χάρη στην υποστήριξη της αριστεράς, και οι αποφάσεις είναι τόσο μεσαιωνικές που
ακόμη και οι μουσουλμάνοι νιώθουν θύματα.
Η εφημερίδα Independent αναφέρει ότι ένα ζευγάρι μουσουλμάνων εισήλθε σε ένα βρετανικό δικαστήριο της Σαρία για ακρόαση διαζυγίου. Η σύζυγος είπε στον δικαστή ότι ήθελε απεγνωσμένα ένα διαζύγιο επειδή ο σύζυγός της ήταν βάναυσος και την κακομεταχειρίζεται με ξυλοδαρμούς και λεκτικά.
Σύμφωνα με την Machteld Zee, νομικό υπότροφο στο Πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία, ο μουσουλμάνος δικαστής γέλασε με την κακοποιημένη γυναίκα καθώς εκείνη μιλούσε μαζί του. Σα να την κατηγορούσε για δική της υπαιτιότητα, τη ρώτησε:"Γιατί να παντρευτείς ένα τέτοιο άτομο;"
Στο βιβλίο της "Επιλογή της Σαρία; Πολυπολιτισμικότητα, ο ισλαμικός φονταμενταλισμός και τα Βρετανικά Συμβούλια Σαρία", η Zee ισχυρίζεται ότι είδε μια άλλη γυναίκα που σχεδόν "ξέσπασε σε δάκρυα" όταν ένας δικαστής την έδιωξε, λέγοντας ότι επειδή ο σύζυγός της πήρε ένα δάνειο στο όνομά της την ημέρα του γάμου τους, θα της στερούσε ένα διαζύγιο μέχρι που θα μπορούσε να εξοφλήσει τα 15,000 δολάρια που χρωστούσε.
Η Zee ανέφερε ότι το ίδιο δικαστήριο είπε σε ένα ζευγάρι ότι "το κοσμικό διαζύγιο μετράει ως τίποτα", όταν αναφέρεται στο βρετανικό δίκαιο. Ο δικαστής υποστήριξε ότι το ζευγάρι θα πρέπει να χωρίσει σε δικαστήριο της Σαρία εάν πρόκειται να θεωρηθούν θρησκευτικά διαζευγμένοι.
Εξαιτίας της μετανάστευσης μουσουλμάνων, η Βρετανία έχει τουλάχιστον 85 ενεργά συμβούλια της Σαρία, αν και μπορεί να υπάρχουν πολλά περισσότερα που είναι άγνωστα, αναφέρει η Daily Mail.
sharia article-1196165-05856595000005DC-320 468x286-620x379
Τα Ισλαμικά δικαστήρια σχεδόν πάντα αποφασίζουν υπέρ του άνδρα, ο οποίος είναι «ανώτερος από τις γυναίκες και υπεύθυνος για αυτές, βάσει δικαιώματος», σύμφωνα με το Κοράνι 4:34.
Τα δικαστήρια αυτά έχουν κάνει δύσκολη την παρακολούθηση των εικονικών γάμων, των γάμων παιδιών, των πολλαπλών γάμων, των διαζυγίων και στη μουσουλμανική κοινότητα. Φυσικά, όπως περιγράφεται προηγουμένως, είναι πολλά τα θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης που αναγκάζονται από αυτά τα δικαστήρια να μείνουν με αυτούς που τα κακοποιούν, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους και τα παιδιά τους.
Αυτή η κατάχρηση μπορεί να οδηγήσει γρήγορα σε εγκλήματα τιμής, ή Ισλαμικής σφαγής που προορίζεται για την αποκατάσταση της οικογενειακής τιμής. Οι γυναίκες και τα παιδιά που εμφανίζονται ανυπάκουα ή «δυτικόπληκτα" βρίσκονται μερικές φορές σε κίνδυνο να δολοφονηθούν από τους συζύγους, τους δικούς, τους γονείς τους ή τα αρσενικά αδέλφια τους.
Σε μόλις πέντε χρόνια, σχεδόν 12.000 Ισλαμικά εγκλήματα τιμής διαπράχθηκαν κατά κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου από μουσουλμάνους ή μέλη των οικογενειών τους. Πάνω από το 90% των εγκλημάτων τιμής σε όλο τον κόσμο διαπράττονται από μουσουλμάνους, αλλά η Δύση εξακολουθεί να εισάγει αυτή τη βάρβαρη παράδοση με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
Αυτό έχει γίνει επίσης ένα αυξανόμενο πρόβλημα στις ΗΠΑ, με περίπου 27 θύματα ετησίως να πεθαίνουν σε εγκλήματα τιμής. Φυσικά, πολλά από αυτά φέρουν την ένδειξη "ενδοοικογενειακή βία" από το FBI, έτσι ώστε ο αριθμός θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερος.
Ακόμα, ο νόμος της Σαρία όχι μόνο εμποδίζει τα πολυπόθητα διαζύγια, αλλά διαιωνίζει μερικές από τις πιο βάρβαρες ποινές, ακόμη και εις βάρος των θυμάτων φρικτών εγκλημάτων
Η γενέτειρα του Ισλάμ, για παράδειγμα, περιέχει νομικά συστήματα που είναι αναμφισβήτητα παρόμοια με του Ισλαμικού Κράτους, μόνο και μόνο επειδή βασίζονται στην αποκάλυψη του Μωάμεθ των εντολών του Αλλάχ. Τόσο η Σαουδική Αραβία όσο και το ISIS εφαρμόζουν το νόμο της Σαρία σχεδόν πανομοιότυπα:
sharia punishment
Αυτή η πολιτική ιδεολογία γρήγορα κερδίζει την υποστήριξη της Δύσης, λόγω της υποδοχής των μουσουλμάνων από τις χώρες αυτές. Είναι γελοίο να πιστεύουμε ότι η αλλαγή θέσης ενός ατόμου θα αλλάξει κάπως τις πεποιθήσεις του.
Αν δεν θέλουμε αυτή η νομοθεσία, να καταλύσει το Σύνταγμά μας, πρέπει να αντιταχθούμε στο Ισλάμ, καθώς δεν είναι μόνο μια θρησκευτική πίστη, αλλά και μια μαχητική πολιτική ιδεολογία και δεν μπορούν ουσιαστικά να διαχωριστούν.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις