Ένας ανθοπώλης αποστομώνει υπαλλήλους που απείλησαν να τον πάνε στο δικαστήριο επειδή έπαιζε τα κάλαντα.

Christmas-carol-and-Birmingham-Council-624734




Ο Πουλ παίζει κάλαντα στον πάγκο του για 10 χρόνια.
Το Συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ κάλεσε τον Allan Poole να σταματήσει να παίζει εορταστικές μελωδίες - ενώ κρατούσε την παράδοση αυτή εδώ και 10 χρόνια.
Ο Πουλ χρησιμοποιεί τα τραγούδια και φωτεινές εορταστικές βιτρίνες για να συγκεντρώσει χρήματα για το Νοσοκομείο Παίδων του Birmingham, και μάζεψε 400 λίρες για να
βοηθήσει άρρωστα παιδιά το περασμένο έτος.
Αλλά τον πλησίασαν φύλακες και τον κατηγόρησαν στο Συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ για υπέρβαση του ορίου του Ελέγχου της Ρύπανσης σύμφωνα με νόμο του 1974.
Birmingham-Market-407459
Ο 52χρονος έχει ορκιστεί να κρατήσει ψηλά την εορταστική ευθυμία με τα ηχεία του.
Είπε: «Παίζω κάλαντα στα μεγάφωνα για περισσότερα από 10 χρόνια και κατά τη διάρκεια όλων των χρόνων δεν είχα ούτε μια καταγγελία."
"Κάθε επιχείρηση παίζει μουσική, συμπεριλαμβανομένης της γερμανικής αγοράς. Αυτό συμβαίνει τα Χριστούγεννα και το Συμβούλιο πρέπει να το συνειδητοποιήσει.
Σχετικά με το παράξενο διάταγμα του συμβουλίου, είπε: «Τι κάνω γι 'αυτό; Τίποτα, δεν υποχωρώ».
Birmingham-market-407461
"Έχουμε όλα τα είδη των θρησκευτικών ομάδων εδώ και όλη αυτή η φασαρία μου προκαλεί πονοκεφάλους, αλλά ποτέ δεν έχω δει το Συμβούλιο να κάνει τίποτα γι'αυτούς. Οι πελάτες διαμαρτύρονται γι' αυτούς."
Ένας εκπρόσωπος από το Συμβούλιο πόλεων του Μπέρμιγχαμ, δήλωσε: «Είναι αδίκημα να χρησιμοποιούν ένα μεγάφωνο στο δρόμο για τη διαφήμιση οποιασδήποτε ψυχαγωγίας, εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας."




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις