Ο Συριακός Στρατός απελευθέρωσε τα σύνορα της Λατάκκειας με την Τουρκία από τους τρομοκράτες

syrian army



Μετά από εβδομάδες συγκρούσεων, οι συριακές δυνάμεις έχουν εξαφανίσει τους μαχητές του al-Nusra Front από τις ορεινές περιοχές στο βόρειο τμήμα της επαρχίας της Λατάκκειας, παράλληλα με τα σύνορα Συρίας-Τουρκίας.
Ο στρατός της Συρίας ανακοίνωσε ότι νίκησε ισλαμιστές από την Αλ-Κάιντα που είχαν δεσμούς με το al-Nusra Front βόρεια της Λατάκκειας, κοντά στα
σύνορα με την Τουρκία.
"Το μέτωπο Al-Nusra ως ένα από τα ισχυρότερα των τρομοκρατικών ομάδων στη Συρία έχει αποσυρθεί από την ισχυρή του θέση κοντά στα σύνορα με την Τουρκία", είπε μια πηγή του στρατού στο FARS News.
Η αντιτρομοκρατική επιχείρηση του συριακού στρατού στη Λατάκκεια έχει υποστηριχθεί από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές από τις 30 Σεπτέμβρη.
Την Πέμπτη, τα αεροσκάφη της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ενέτειναν τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων των μαχητών takfiri στην επαρχία της Λατάκκειας, καταστρέφοντας μια ομάδα τρομοκρατών.
Μια μεγάλη ομάδα μαχητών σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων μάχης στο βόρειο τμήμα της Λατάκκειας.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις