Έτσι ονειρεύονται οι τζιχαντιστές το τέλος του κόσμου - Αναφορά στην Ελλάδα

Ανατριχιαστικό βίντεο: Έτσι ονειρεύονται οι τζιχαντιστές το τέλος του κόσμου - Αναφορά στην Ελλάδα



Συνέχεια στην προπαγάνδα τρόμου δίνει το Ισλαμικό Κράτος, δημοσιεύοντας ένα νέο βίντεο για την «τελική μάχη με τους σταυροφόρους».
Σε αυτό, απαθανατίζεται το αποκαλυπτικό όραμα των τζιχαντιστών για το τέλος του κόσμου, ενώ φέρει τον τίτλο «Συνάντηση στο Dabiq», όπου σύμφωνα με τους ακραίους ισλαμιστές θα διεξαχθεί «η τελική μάχη ανάμεσα στους πιστούς και τους
σταυροφόρους».
Παράλληλα, εμφανίζονται ένα τεθωρακισμένο να οδεύει προς το Κολοσσαίο, κάνοντας σαφή αναφορά στις «στρατιές της Ρώμης», μαχητές του ISIS να φιλούν ένα σύντροφό τους, ένας έφιππος τζιχαντιστής ο οποίος προσπαθεί να μοιάσει με γενναίο στρατιώτη, αλλά και άνδρες, η πλειοψηφία των οποίων φοβάται να δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα.
Ακολούθως, η εικόνα ενός άνδρα που υψώνει τη σημαία του ISIS διαδέχεται αυτή ενός κονβόι αυτοκινήτων που κινείται στο ηλιοβασίλεμα.
Το βίντεο τελειώνει με τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους πάνω από την Αλγερία, τη Λιβύη, την Αίγυπτο, την Υεμένη και το Ιράκ πριν εμφανιστούν στην οθόνη σημαίες των 60 χωρών στις οποίες ο ISIS έχει «κηρύξει πόλεμο» ως μέλη της διεθνούς σημασίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. Ανάμεσα σε αυτές για μία ακόμη φορά και της Ελλάδας…FC







ΠΗΓΗ


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις