Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ:Ο Βασιλιάς που...πνίγεται στην χλιδή!

ena-olokliro-ksenodoxeio-gia-ton-saoudaraba-basilia 3


Ο βασιλιάς Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ θα στεγάσει στο ξενοδοχείο τα χίλια μέλη της αποστολής που θα πάρουν μέρος στην σύνοδο Κορυφής του G20 στην Αττάλεια.
Νέα σχόλια προκαλεί ο σαουδάραβας μονάρχης Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ με τις...
μεγαλοπρεπείς προτιμήσεις του.

Ο στρατός των χιλίων αξιωματούχων κάνει «απόβαση» στην Τουρκία
Οπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο βασιλιάς που θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στην Σύνοδο Κορυφής του G20 στην Αττάλεια της Τουρκίας, αποφάσισε να κλείσει ένα ολοκληρο υπερ-πολυτελές ξενοδοχείο για την Σαουδαραβική αποστολή.
Αυτό διότι η αντιπροσωπεία δεν θα αποτελείται μόνο από υπουργούς και κάποιους επιχειρηματίες αλλά από ένα στρατό 100 ατόμων, αξιωματούχων, επιχειρηματιών, συμβούλων και στελεχών του κράτους.
xenodoxeio

Ενα εκατομμύριο την ημέρα για διαμονή
O βασιλιας, για τις 18 μέρες που θα μέινει στο «Mardan Palace» μαζι με την συνοδεία του κατέβαλε το ποσό των 18.000.000 δολαρίων, δηλαδή 1.000.000 δολάρια την ημέρα.
lobby
Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει δύο βασιλικές σουίτες, 4 προεδρικές, 38 υπουργικές, άλλα 520 φωμάτια μικρότερα αλλά εξίσου υπερπολυτελή και 5 ιδιωτικές βίλες.
hotel lobby
Το περασμένο η παραμονή του Σαιουδάραβα μονάρχη σε μια βίλα στην Κυανή Ακτή, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους της περιοχής, καθώς ο ίδιος είχε απαιτήσει αν μην χρησιμοποιεί κανένας άλλος την δημόσια παραλία που βρισκόταν μπροστα από το σπίτι. Τελικά ο βασιλιάς και η οικογένειά του αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την κατοικία και να συνεχίσουν τις διακοπές τους στο Μαρόκο.
hotel lobby1




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις