Μουσουλμάνοι μετανάστες ανάρτησαν μήνυμα σχετικά με παιδιά πάνω από αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία

Screen-Shot-2015-11-09-at-10.40.40-AM-470x401


Μουσουλμάνοι μετανάστες που έχουν πλημμυρίσει τη Γερμανία προβαίνουν σε απειλές εις βάρος των μη μουσουλμάνων.
Ένα πανό από "πρόσφυγες" πρόσφατα αναρτήθηκε σε μία γέφυρα, σε έναν οδικό κόμβο κοντά στη Mercedes στο Sindelfingen, στη Γερμανία.
"Τα παιδιά σας θα προσευχηθούν στον Αλλάχ ή θα πεθάνουν", προειδοποιεί το banner.
Δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης για το
μήνυμα και η απειλή δεν αναφέρθηκε από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το "The Real Strategy".
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Γερμανία έχει προβλήματα με τους νέους μουσουλμάνους κατοίκους της. Νωρίτερα αυτό το έτος, ένας τεράστιος όχλος μουσουλμάνων μεταναστών, από την Τσετσενία, σύμφωνα με πληροφορίες οπλίστηκαν με ξύλα και σωλήνες και διαδήλωναν στους δρόμους της γερμανικής πόλης της Celle φωνάζοντας "Allahu Akbar».
Σε ένα άλλο περιστατικό, ένας από τους "φιλήσυχους" μετανάστες, προειδοποίησε ένα Γερμανό πολίτη ότι το Ισλάμ μια ημέρα θα κυριαρχεί στην χώρα του και ότι η κόρη του πολίτη θα πρέπει τελικά να φοράει μαντίλα.
"Η κόρη σου θα παντρευτεί γενειοφόρο άνδρα," είπε ο μετανάστης. "Και εμείς πολλαπλασιαζόμαστε όλο και περισσότερο. Οι Γερμανοί δεν έχουν παιδιά. Έχετε το πολύ δύο παιδιά. Έχουμε 7 ή 8. Εντάξει, φίλε μου; Και τότε θα παίρνουμε τέσσερις γυναίκες και θα έχουμε 22 παιδιά », είπε.
Παρά τον αυξανόμενο αριθμό των περιστατικών με τους μετανάστες, η Μέρκελ επιμένει να επιτρέπει μεγαλύτερη είσοδο στη χώρα της. Στην πραγματικότητα, η Γερμανία αναμένει ένα εκατομμύριο νέους μετανάστες φέτος από τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ασία




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις