Κινέζος ανέπτυξε τεράστιους όγκους στο λαιμό του από την υπερβολική κατανάλωση αλκοολ

http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2015-10/imagehandler_131.jpg?itok=AU5VNuew

Η δυσκολία στο φαγητό, τον ύπνο και στην αναπνοή ήταν το λιγότερο που αποκόμισε ένας άντρας από τη συνεχή κατανάλωση δυο λίτρων αλκοολούχων ποτών την ημέρα για τριάντα συναπτά χρόνια.
Ο Χόνγκ Σου, διαγνώστηκε προσφάτων με τη σπάνια ασθένεια Μάντελουνγκ, κατά την οποία αναπτύσσονται τεράστιοι λιπώδεις όγκοι, σε διάφορα σημεία του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των χεριών και
του λαιμού.
Έτσι λοιπόν, η συγκεκριμένη συνήθεια, του 53χρονου Κινέζου, από την Γκουανγκζούτου, του «χάρισε» μερικούς όγκους στο λαιμό, που με τη σειρά τους του έδωσαν το παρατσούκλι «ο άντρας με τον αλογίσιο λαιμό». Πριν από περίπου μια δεκαετία, ο Χονγκ, παρατήρησε αλλαγές στο σώμα του, με διάφορα σημεία να πρήζονται σιγά σιγά, όλο και περισσότερο.
Με τον καιρό τα λιπώματα, αντικατέστησαν το λαιμό του 53χρονου, κάνοντας τη ζωή του όλο και πιο δύσκολη, καθώς η εικόνα του, τον έκανε να αποτραβηχτεί στο σπίτι του και να υποκύψει στην κατάθλιψη.
Πλέον ο Χονγκ, αποφάσισε να κάνει κάτι για να ξεφορτωθεί τον «αλογίσιο λαιμό» και μετά από μερικά χειρουργεία, η κατάστασή του έχει αρχίσει να βελτιώνεται.
Η ασθένεια που είναι εξαιρετικά σπάνια, έχει «χτυπήσει» μόλις 400 άτομα παγκοσμίως είχε την αιτίας της στην περίπτωση του Χονγκ. Ο 53χρονος κατανάλωνε ημερησίως δυο λίτρα από το ποτό Baiju, είναι ένα αλκοολούχο ποτό (όχι και ιδιαίτερα ελαφρύ), που μεταφράζεται ως «άσπρο αλκοόλ» και μοιάζει αρκετά με την ευρέως γνωστή βότκα.
http://www.protothema.gr/files/1/2015/10/29/Man-in-Guangzhou-in-China-suffering-from-Madelung-disease.jpg





ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις