Η πρόεδρος της FED Τζάνετ Γέλλεν υπνωτισμένη κατά την διάρκεια της ομιλίας της






Η πρόεδρος της FED Τζάνετ Γέλλεν υπνωτισμένη κατά την διάρκεια της ομιλίας της
Το Μάτριξ με το θέατρο σκιών του λειτουργεί συχνά στην εντέλεια χάρη της Αμερικανικής κεντρικής τράπεζας… οι τραπεζίτες είναι ο δημιουργός θεός με δυνάμεις απεριόριστες. Με ένα πάτημα του κουμπιού στα κομπιούτερ τους βγάζουν μερικά δις πλεόνασμα.
Καμιά φορά το πρόγραμμα υπνωτισμού πάει στραβά… και συμβαίνει
ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα… όταν η υπνωτισμένη κούκλα του θέατρο σκιών αρχίσει να κολλάει στο πρόγραμμα και να μην μπορεί να πει αυτά που της έχουν περάσει στο υποσυνείδητο μέσω του υπνωτισμού….
….αυτό συνέβη με την Προέδρο της FED, την Τζανετ Γελλεν όταν αρχές της εβδομάδας μας δήλωσε ότι το επιτόκιο παραμένει σταθερό και προς το παρών δεν θα αυξηθεί.
Οι χρηματαγορές και οι επενδυτές προσπαθούν απεγνωσμένα να κερδίσουν μερικά ψίχουλα εφόσον τα λεφτά τους χάνουν καθημερινά την αξία τους αν τα έχουν στην τράπεζα. Όλοι τους όμως αρνούνται να δουν την αρχή του οικονομικού Αρμαγεδδώνα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η Τζανέτ Γέλλεν αν και ήταν υπνωτισμένη κατά την προσπάθειά της να φέρει την είδηση των αφεντικών της εις πέρας…έκανε αρκετά διαλείμματα για να ξεκολλήσει από τις τεχνικές νοητικού υπνωτισμού που είχε υποβληθεί.…δεν κατάφερε όμως να καλύψει το σοκ που έφαγε γιατι αργότερα χρειάστηκε και ιατρική περίθαλψη.
Κανένα από τα γραμμικά κανάλια δεν παρουσίασε αυτήν την τραγική αλλά τόσο ξεκάθαρη περίπτωση υπνωτισμού των εργαλείων της ΝΤΠ και τι συμβαίνει όταν ο προγραμματισμός πηγαίνει λάθος!
Πραγματικά δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε πόσες τεχνικές υπνωτισμού υπάρχουν, και σε ποιο βαθμό μπορούν να πειράξουν την συνείδησή του θύματος. Λόγω του επαγγέλματός μου μπορώ να σας το βεβαιώσω… ότι είναι πάρα πολλοί…








ΠΗΓΗ




































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις