Εχασε τον αστυνομικό πατέρα της στο καθήκον, και χορεύει στο γάμο της με τους συναδέλφους του!

Μια απίστευτη σκηνή: Εχασε τον αστυνομικό πατέρα της στο καθήκον, και χορεύει στο γάμο της με τους συναδέλφους του!


Η πιο συγκινητική στιγμή σε κάθε γάμο είναι όταν ο πατέρας χορεύει τον τελευταίο χορό αποχαιρετώντας την κόρη του. Ωστόσο η Κρίστεν είχε αποχαιρετίσει τον αστυνομικό πατέρα της από το 2009, όταν σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας.
Η Κρίστεν Μάντελ, παντρεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο τον επί 3 χρόνια σύντροφό της, ξέροντας ότι ο πατέρας της δεν θα είναι εκεί να
την παραδώσει στον μέλλοντα σύζυγο της.


Ο πατέρας της, Πιρς Μάντελ, αναπληρωτής σερίφης της κομητείας του Κεντ και 10 χρόνια στο σώμα, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια του καθήκοντος στις 21 Δεκεμβρίου, 2009. Μια εβδομάδα αργότερα πέθανε όταν η Κρίστεν ήταν μόλις 16 ετών. Η κοπέλα έκανε τατουάζ στην πλάτη έναν σταυρό που γράφει «ο μπαμπάς μου ο ήρωας μου», ενώ στο γάμο είχαν κρατήσει μία θέση για τον πατέρα της στην πρώτη σειρά με το σακάκι και τη φωτογραφία του.

Ομως στον γάμο την περίμενε μία συγκινητική έκπληξη, αφού ο οικογενειακός φίλος και συνάδελφος του πατέρα της, Ντον Τζόουνς παρέδωσε την Κρίστεν στον σύζυγο της και στη συνέχεια όλοι οι συνάδελφοι του πατέρα της, εμφανίστηκαν ντυμένοι στα μπλε και χόρεψαν ένας ένας μαζί της τον χορό πατέρα-κόρης.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις