ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΚΟ "έφτιαξε" τον Ελαιώνα με δικά μας χρήματα

metanastes1211

Το κέντρο μεταναστών στον Ελαιώνα που υποτίθεται ότι κατασκεύασε το Κράτος, το έφτιαξε τελικά ΜΚΟ χωρίς να μας λένε ποια είναι αυτή.Τα χρήματα που προέρχονται από όλους τους φορολογούμενους, διαχειρίζεται μια άγνωστη ΜΚΟ. Πόσα δώσαμε; Πόσο στοίχισε; Ποια είναι αυτή η ΜΚΟ; Πόσα λεφτά πήρε;Όλα τα παραπάνω ερωτήματα μας γεννήθηκαν καθώς  διαθέτουμε έγγραφα που φέρουν τις υπογραφές 6 υπουργών και αφορούν την ίδρυση και οργάνωση του κέντρου μεταναστών. Στα έγγραφα γίνεται αναφορά σε ΜΚΟ σε μια παράγραφο 2 σειρών προς το τέλος του κειμένου χωρίς καμία
αναφορά σχετικά με την "ταμπακιέρα". Καμία αναφορά στην ταυτότητα της/των ΜΚΟ ή έστω στο πρόσωπο που είναι πίσω από αυτήν/αυτές.
Επειδή η Ελληνική Πολιτεία ασχολείται με σθένος με τα σκάνδαλα των ΜΚΟ είναι απαραίτητο οι πολίτες να μάθουν ποιες από αυτές ανέλαβαν το έργο στον Ελαιώνα και υπό ποιο κόστος για τους φορολογούμενους.
Μήπως είναι μία από τις γνωστές "αμαρτωλές" ΜΚΟ που συνεχίζουν να δρουν;
Αφήστε που διαδικτυακά υπάρχει μια περιρρέουσα φημολογία που θέλει την πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου να είναι πίσω από δύο ΜΚΟ. Εμείς δεν γνωρίζουμε αν ισχύει αυτό ή όχι. Για να μην μένουμε όμως σε φημολογίες και... εντυπώσεις, εκείνο που πιστεύουμε είναι ότι θα πρέπει να δοθούν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα και να δούμε αν πίσω από αυτά κρύβεται κάτι πονηρό.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις