Στα χέρια της αστυνομίας τα τέρατα που έστειλαν στο νοσοκομείο 12χρονη

http://www.newsit.gr/files/Image/2015/09/14/resized/paidikipornografia_473_355.jpg

Δεν είχαν ιερό και όσιο οι τέσσερις "άνδρες" που μέσω διαδικτύου μέθυσαν ένα 12χρονο κοριτσάκι με σκοπό να την παρασύρουν σε ασελγείς πράξεις.
Είναι μια ακόμη υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου που εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών
ατόμων, δύο Ελλήνων, 29 και 24 ετών και ενός αλλοδαπού, 21 ετών. Στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένα άτομο. Καταζητείται μαζί με τον 21χρονο, που όμως φέρεται να έχει διαφύγει από τη χώρα.
Όλα ξεκίνησαν όταν το 12χρονο κοριτσάκι κατέληξε στο νοσοκομείο, μεθυσμένο. Την είχαν βρει οι γονείς του, μεθυσμένο στο σπίτι του. Είχε παρασυρθεί από τους τρεις καταζητούμενους και ακόμη, που είχαν απώτερο σκοπό τους να ασελγήσουν στο μικρό κορίτσι.
Όταν συνήλθε από την περιπέτεια, το 12χρονο κορίτσι είπε στους γονείς του τα πάντα. Πως οι τέσσερις "άνδρες" όχι μόνο της μιλούσαν στο Facebook αλλά της είχαν ζητήσει να τους στείλει και γυμνές της φωτογραφίες. Δεν σταμάτησαν εκεί. Για να την πείσουν, ο ένας της είχε στείλει γυμνές του φωτογραφίες, ενώ την πίεζαν, ο καθένας ξεχωριστά, να συναντηθεί μαζί τους για να την αποπλανήσουν σεξουαλικά!
Όταν το παιδί αποκάλυψε τα πάντα στους γονείς του και εκείνοι ενημέρωσαν τις αρχές και ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, εκδόθηκε σχετική διάταξη και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Έτσι η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρήκε τα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών, ενώ ύστερα από επικοινωνία με εταιρίες παροχής διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες και οι επίμαχες συνδέσεις.
Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, αλλά και της Παρασκευής, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία εισαγγελέα πήγαν στα σπίτια των δυο Ελλήνων κατηγορούμενων, στην Αττική.
Κατασχέθηκαν ένα λαπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις