Έτσι πώλησαν την Δανέζικη ΔΕΗ στην Goldman Sachs και έκαναν το πρώην αφεντικό του ΝΑΤΟ, διευθυντή τους! Να δούμε τι προδοσία θα φάμε εμείς τωρα;;;

naamloos


Ο κόσμος δεν κυβερνάται από δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς, αλλά από τις μεγάλες τράπεζες και τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.
Ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια παραδείγματα της λειτουργίας αυτου του δολοφονικού κατεστημένου ξευτιλίσετε μπροστά στα μάτια των
Ευρωπαίων πολιτών (να μην αναφερθώ στους Αμερικανούς πολιτες γιατι αυτοί εκεί..πέρα βρέχει!).
Ο «κυριος» Άντερς Ράσμουσεν, ο δανός πρώην πρωθυπουργός έχει γίνει περιζήτητος από τα κέντρα υπονόμευσης της ανθρωπότητας διότι έχει αποδείξει πόσο πιστός φύλακας ήταν και θα είναι…
goldman-sachs-vampire-squid
Οταν μια τράπεζα όπως η Goldman Sachs (πολύ γνωστή με την απάτη στην Ελλάδα και τους πολιτικούς αλήτες γέννημα θρέμμα της χώρας μας) βρει την ευκαιρία να να γεμίσει την τσέπη της διογκώνοντας ακόμα περισσότερα τα κλεμμένα της… Προσλαμβάνει έναν ή περισσότερους πολιτικούς.
Τους αγοράζουν παντού και όχι μόνο στην πατρίδα μας, είναι τα πιστά σκυλιά των τραπεζιτών και όπου παρουσιαστεί η ευκαιρία τους αμολάνε ελεύθερους, όπως και στην ίδια τους την χώρα τη Δανία…Δείτε τι κομπίνα έπαιξαν εναντίον των Δανών για να γνωρίζουμε και μην ξεχνάμε ότι το σενάριο με την Ελλάδα μες στο ευρώ είναι παράνομο και ότι δεν θα σταματήσει με τους ριζοσπάστες ηγέτες μας.
dong
Όπως έχουμε εμείς την ΔΕΗ, στη Δανία έχουν την DONG:
Τον Ιανουαρίου του 2014, ανακοινώθηκε από την Goldman Sachs ήταν διεκδίκησαν ενα μερίδιο των 18 τοις εκατό από την εταιρεία DONG, με ένα κόστος των 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Αυτό οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου διαμαρτυρία στη Δανία διότι εκατοντάδες χιλιάδες Δανοί αρνήθηκαν να παραδώσουν την κρατική εταιρεία παραγωγής ρεύματος (DONG) στους βρικόλακες της Wall Street. Γιατί οι βρικόλακες Σαξς θα αποκτούσαν και βέτο σαν συνιδιοκτήτες της εταιρείας.
Παρά την αντίσταση των πολιτών η δανική κυβέρνηση μαζί αρκετούς άλλους ψήφους στην βουλή τους την πώλησαν στην τράπεζα!!! (εμείς εξίσου πρέπει σαν λαός να αναρωτηθούμε τι στο διάολο συμφωνίες έχουν ψηφίσει οι εκπρόσωποί μας τώρα και πρέπει όλοι να αντισταθούμε διαφορετικά χάσαμε το τραίνο για τα καλά)
Μετά από μερικούς μήνες βγήκε στην επιφάνεια ότι την στιγμή που η Goldman Sachs αγόρασε τις μετοχές και υπήρχε μια συμφωνία με την Δανία, δεν συμπεριλήφθηκε όλη η αξία της εταιρείας (δηλαδή εσκεμμένα έδωσαν άλλη αξία από την πραγματική της αξία) εκτιμήθηκε η DONG για δισεκατομμύρια δολάρια χαμηλότερη σε αξία!!!.
Τρεις μήνες μετά την πώληση των μετοχών από τη δανική κυβέρνηση στην Goldman Sachs, ανακοινώθηκε ότι πήραν τα δικαιώματα για να εγκαταστήσουν ένα τεράστιο υπεράκτιο αιολικό πάρκο που απονεμήθηκε στην DONG! Μετά από αυτή τη συμφωνία η αξία της Dong ανέβηκε με την τουλάχιστον 7 δισεκατομμύρια δολάρια.
dong1
Αυτή η είδηση βγήκε στο Μαρτίου 2014. Ενώ η συμφωνία με την Goldman ήταν στα τέλη Ιανουαρίου 2014. Ο τότε πρωθυπουργός της Δανίας, Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ πέρασε την συμφωνία από το κοινοβούλιο, ενώ η κυβέρνηση, η DONG και η Goldman Sachs γνώριζαν ήδη ότι θα αποκτούσαν το αιολικό πάρκο!!!
Ενώ η δημοσκόπηση είχε δείξει ότι ενα 70 τοις εκατό του πληθυσμού της Δανίας ήταν κατά της πώλησης των μετοχών στην Goldman Sachs, πριν μάθουν ότι τους ξεπούλησαν στους βρικόλακες τραπεζίτες, είχαν προδοθεί από τη “δική τους κυβέρνηση”.…
Λίγες εβδομάδες πριν από αυτήν την συμφωνία, η Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ είχε βρεθεί σ΄ένα πολύ άνετο tête-à-tête με τον εκπρόσωπο της Goldman Sachs στη Νότια Αφρική, κατά την κηδεία του Νέλσον Μαντέλα (του πιονιού της ΝΤΠ)…τα γελάκια αυτά της ξανθιάς προδότριας (δεν είναι η μοναδική) ήταν για την συμφωνία των δις και την προδοσία των Δανών στους φασίστες Νεοταξίτες…
Τώρα έφτασε ο κατάλληλος χρόνος για την Goldman Sachs να δώσει το κομμάτι ανταμοιβής και να καλύψει την προδοσία που διέπραξε προσλαμβάνοντας τον γραβατάκια Ράσμουσεν, το οικιακό ζώο των δολοφόνων των λαών… για να είναι απόλυτα σίγουροι ότι η μεγάλη κομπίνα της Δανέζικης “ΔΕΗΣ” δεν θα βγει στην επιφάνεια..…και είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο πρώην πρωθυπουργός της Δανίας και επικεφαλής του ΝΑΤΟ, λαμβάνει υπηρεσία για να τους βοηθήσει σε οποιαδήποτε πολιτικά εμπόδια θα εμφανιστούν στην Δανία.
Έτσι προδίδονται οι λαοί από τους δικούς τους πολιτικούς Εφιάλτες και ας είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτά που θα υπογράψουν οι δικοί μας…




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις