Μετά το Μνημόνιο 3 τον Οκτώβρη επίσημα θα έχουμε και Μνημόνιο 3.1


APOGNOSI


Και εκεί που έλεγες εντάξεις ζώ και με 458 ευρώ σήμερα κάποιοι απ΄εξω απ΄έξω μας λένε ότι τον Οκτώβριο έρχονται και άλλα μέτρα.
Και επειδή το Μνημόνιο δεν είναι «πανάκεια» και η συμφωνία θα είναι υπό διαμόρφωση τα επόμενα 3 χρόνια (μέχρι το τέλος 2018 που υποτίθεται θα τελειώσει
το πρώτο αριστερό μνημόνιο), από εδώ και πέρα κάθε 2 ή 3 μήνες θα έχουμε συνεχή update.
Ούτε τα windows να ήταν η κυβέρνηση.
Αφού λοιπόν πήρε πίσω τις 100 δόσεις, την ελάχιστη δόση 20€, το επανοτόκιο, τώρα ετοιμάζεται για κατάργηση του ακατάσχετου ορίου και επαναφορά του στα 1500 ευρώ, κατασχέσεις οικιών fast track και ένα σωρό άλλο μέτρα, θηλιά στο λαιμό μας.
Έως το τέλος Οκτωβρίου η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει υιοθετήσει επίσης άλλο ένα Μνημόνιο (την έκδοση 3 αναθεώρηση 1 – εξού και το 3.1). Την ίδια περίοδο η κυβέρνηση θα πρέπει να καταθέσει συμπληρωματικό προϋπολογισμό για το 2015, το προσχέδιο προϋπολογισμού του 2016 και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2016 – 2019!
Και επειδή ο Αλέξης πριν από ένα χρόνο έλεγε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα άρθρο, αποφάσισε σαν γνήσιο πατριώτης και ΑΝΔΡΑΣ με 300 κιλά μύδια, να κρατήσει το λόγο του και έτσι την Πέμπτη οι βο(υ)λευτές μας θα ψοφήσουν το Μνημόνιο 3 ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΡΘΡΟ!!!



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις