ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΓΕΛΑΓΑΤΕ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ.....!!!



Οταν σας ελεγα πριν δυο χρονια οτι πλησιαζει η ωρα που θα ερθει ο Συριζα στην εξουσια.......οι περισσοτεροι γελαγατε ειρωνικα.....!!!
Οταν σας ελεγα πριν απο ενα ακριβως χρονο οτι θα πεσει τα χριστουγεννα η τοτε κυβερνηση,θα γινουν εκλογες και θα τις κερδισει σχεδον αυτοδυναμα ο Συριζα.....οι περισσοτεροι
γελαγατε ειρωνικα...!!!
Οταν σας ειπα οτι θα κατσει στην εξουσια 6-8 μηνες μεχρι να τα διαλυσει ολα....οι περισσοτεροι γελαγατε ειρωνικα......!!!
Οταν σας εγραψα πριν κανα εξαμηνο το σχεδιο της πολυπολιτισμικοτητας και Ισλαμοποιησης της Ευρωπης ειναι στη κορυφωση του.....οι περισσοτεροι γελαγατε ειρωνικα........!!!
Οχι δε διεκδικω τηα σκηπτρα κανενος προφητη........Ολα ειναι μπροστα στα ματια σας αλλα επειδη σας ξεβολευουν αρνειστε να τα πιστεψετε......!!!!!!!!
Να σας πω και κατι αλλο.....Οταν σας εγραψα οτι ο Συριζα θα νομιμοποιησει ολους τους λαθρομεταναστες ωστε να μη χρειαζεται πλεον τις ψηφους σας  με απωτερο σκοπο να διασπασει την καθαροτητα του γηγενη πληθυσμου που ηταν η συμπαγεστερη στη Ευρωπη και μεσα στις συμπαγεστερες του κοσμου με ποσοστο 93%.....πεσατε να με φατε......
Φυσικα οταν μιλαω για καθαροτητα δεν μιλαω για ανωτεροτητα η κατωτεροτητα φυλων και διαφορες ναζιστικες παπαρολογιες....αλλα για μη προσμειξη dna.....(απο ερευνες που εγιναν ακομα και επι τουρκοκρατιας το Ελληνικο dna επηρεαστηκε ελαχιστα απο προσμειξεις αλλων φυλων)

Επειδη καποιοι γελατε ακομα.....ακουστε τα ολα αυτα απο επισημα κυβερνητικα χειλη για να σας κοπουν αποτομα τα γελια.....Μηπως και ξυπνησετε και καταλαβετε οτι το παιχνιδι παει πιο βαθια και ο μαμμωνας(το χρημα) ειναι απλα το δολωμα για να στρεψετε εκει το ενδιαφερον σας....







SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις