ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ....!!!

Νεότερη ενημέρωση για της καταγγελία σε βάρος Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής είναι η κατηγορία για την οποία πιάστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν
έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαιναν 5 άτομα, καθώς οι πινακίδες που έφερε, έδειχναν ν' "απασχολεί", καθώς ο ιδιοκτήτης του στην Χαλκίδα είχε δηλώσει απώλεια. Όπως διαπιστώθηκε το ΙΧ δεν ήταν κλεμμένο. Είχε γίνει κανονική αγοραπωλησία με Πακιστανό υπήκοο, ο οποίος όμως δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μεταβίβασης και ο προηγούμενος κάτοχος έκανε δήλωση απώλειας για ν' αποφεύγει τις φορολογικές εισφορές.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πάντοτε πηγές, οι υπόλοιποι 4 επιβάτες υπήρξαν συνεργάσιμοι πλην του κ. Ασλάμ, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι ο έλεγχος είναι στημένος και πως είναι ρατσιστές. Ακολούθησε προστριβή με έναν αστυνομικό, σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε μήνυση για ρατσιστική συμπεριφορά από τον πρόεδρο της Πακιστανών προσφύγων και χρειάστηκε εισαγγελική παραγγελία προκειμένου ο αστυνομικός ν' αφεθεί ελεύθερος, ενώ ο κ. Ασλάμ οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Η έρευνα για τη διερεύνηση του περιστατικού, ανατέθηκε στους Αδιάφθορους της Αστυνομίας.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις