Αποσπούν μάγειρες πλοίων του ΠΝ στο Βοτανικό για τους μετανάστες


μαγειρες


Κάποιοι προφανώς έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι οποίες όπως έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές στο Onalert.gr εκ των πραγμάτων καλύπτουν όλες τις “αναπηρίες” του κρατικού μηχανισμού. Πρέπει όμως επιτέλους να μπουν όρια. Κι αυτά πρέπει
να τα θέσουν οι Αρχηγοί .
Με σήμα προς τον Στόλο , μάγειρες που υπηρετούν σε πλοία παίρνουν απόσπαση για το ΚΣΑΝ, στον Βοτανικό. Ο λόγος; Θα αναλάβουν να μαγειρεύουν για τους μετανάστες που θα μεταφερθούν στον Βοτανικό! Οι ΕΔ δίνουν ήδη πάρα πολλά για το πρόβλημα της μετανάστευσης. Και σε χρήμα και σε προσωπικό. Κοντά σε έξι εκατομμύρια ευρώ έχει “μπει μέσα” το ΠΝ από τις περιπολίες που κάνει στο Αιγαίο σε επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με την παράνομη μετανάστευση.
Να φθάσουμε όμως στο σημείο να στερούμε τα πλοία του Στόλου από μάγειρες για να καλύψουμε την σίτιση των μεταναστών που είναι ευθύνη και έργο άλλων υπηρεσιών ,πάει πολύ.
Το σήμα ζητά τέσσερις μάγειρες οι οποίοι θα αναλάβουν την “αποστολή” να μαγειρεύουν για 600 άτομα.
Επιπλέον ζητά από την ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ να παρασκευάζει και να μεταφέρει στον Βοτανικό “600 τεμάχια άρτου για κάλυψη αναγκών σίτισης” των μεταναστών.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις