Eξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε σπίτι επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη..κοντά βρίσκεται το σπίτι του υπ. Άμυνας, Πάνου Καμμένου


Την ώρα της έκρηξης βρίσκονταν στο σπίτι ο επιχειρηματίας και η οικογένεια του.
Στην περιοχή έχει προκληθεί αναστάτωση καθώς κοντά στο σημείο που έγινε η έκρηξη βρίσκεται το σπίτι του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.Πληροφορίες αναφέρουν
ότι η οικεία ανήκει στον Σ.Θ. έμπορο καυσίμων.

Η μικρής έκτασης υλικές ζημιές που προκλήθηκαν, έπληξαν κυρίως τα παράθυρα και την περίφραξη του σπιτιού.
Έκρηξη είχε γίνει στο ίδιο σημείο και στο παρελθόν.

Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της Βουλιαγμένης μικρής έκτασης έκρηξη η οποία έγινε σε μεζονέτα που βρίσκεται επί της οδού Πραξιτέλους λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας.

Την εκδοχή των προσωπικών διαφορών εξετάζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, ως το πιο πιθανό κίνητρο για την έκρηξη που σημειώθηκε απόψε στο προαύλιο μεζονέτας 63χρονου επιχειρηματία στην Βουλιαγμένη.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η έκρηξη έγινε από αντικείμενο που ρίφθηκε πάνω από τον φράχτη του σπιτιού. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο εκρηκτικός μηχανισμός φέρεται να ρίχτηκε εντός της οικίας από δύο άτομα που επέβαιναν σε βανάκι.

Το βράδυ ερευνήθηκε ο χώρος από πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), προκειμένου να διευκρινιστεί τι προκάλεσε την έκρηξη.

Την ώρα της έκρηξης βρίσκονταν στο σπίτι ο επιχειρηματίας και η οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε δεχτεί και στο παρελθόν επίθεση.

Στην περιοχή έχει προκληθεί αναστάτωση καθώς κοντά στο σημείο που έγινε η έκρηξη βρίσκεται το σπίτι του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις