Με 20 μπουκάλες υγραερίου έκαψαν τον Υμηττό.




Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Καρέα από την πλευρά του Βύρωνα, την Παρασκευή που μας πέρασε, σκέπασε με τον καπνό της όλο το λεκανοπέδιο. Κατοικημένες περιοχές κινδύνευσαν, σπίτια και καταστήματα
καταστράφηκαν, ενώ βρέθηκε και πτώμα άντρα, απανθρακωμένο. Από την πρώτη μέρα οι κάτοικοι έκαναν λόγο για καθαρό εμπρησμό … συμφερόντων.

Πριν από λίγο, με καταγγελία που μας έγινε και ύστερα από αποκλειστικό φωτορεπορτάζ, το τοπίο ξεκαθάρισε χωρίς αμφιβολίες. Έγκλημα στον Υμηττό! Αυτό συνέβη… μια στημένη δουλειά, ένα σχέδιο εξόντωσης πρασίνου, αδιαφορώντας κάποιοι για τις ψυχικές και υλικές συνέπειες της φωτιάς που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και τους κατοίκους της περιοχής.

Πάνω από 20 μπουκάλες υγραερίου βρέθηκαν σε αντίστοιχα σημεία σε όλο το βουνό. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια κι αυτό ένα πραγματικό έγκλημα, με ατιμώρητους θύτες. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες του κι εμείς το μόνο που απαιτούμε, είναι η δικαίωση όλων αυτών που έχασαν τους ανθρώπους τους τον, ύπνο και τις περιουσίες τους τρεις μέρες τώρα.




 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις