Δημοσιογράφος-ειδικός για τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ: Οι Podemos χρηματοδοτούνται από Μασόνους!





Σε μια σοβαρότητα καταγγελία προέβη χθες ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Daniel Estulin...
ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Εστούλιν ο "ισπανικός ΣΥΡΙΖΑ", οι Podemos χρηματοδοτούνται από σκοτεινά κέντρα και μασονικές στοές!
Ο Daniel Estulin ήταν καλεσμένος στο prnoticias.com και προεβη σε
έναν απολογισμό των δέκα ετών από τη δημοσίευση του έργου του «Η αληθινή ιστορία της Λέσχης Bilderberg» (Planeta, 2005) . Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης του με τον Pedro Aparicio, συντάκτη του prnoticias.com, εισήλθε πλήρως στην πολιτική συζήτηση και σχολίασε το φαινόμενο των "Podemos"


O Estulin εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι το κόμμα που ηγείται ο Pablo Iglesias "δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Τέκτονες". Όσον αφορά την εξήγηση της γέννησης του εξηγεί ότι είναι λογικό ότι σε ένα πλαίσιο στο οποίο τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν απαξιωθεί εντελώς να γεννιέται μια νέα δύναμη που θα μπορεί να κατευθύνει την κοινωνική αναταραχή.


«Μπορεί να καθοδηγήσει αυτή τη μαζική δυσαρέσκεια η οποία διαφορετικά θα δημιουργήσει κοινωνικό χάος. Αυτή η μάζα ελέγχεται και καθοδηγείται από μια «mainstream» οργάνωση που αυξάνεται αλματωδώς και την έχουν στα χέρια τους Τέκτονες », είπε ο Estulin.


Του Μάνου Χατζηγιάννη



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις