Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ… ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ…


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ… ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ…


Στον απόηχο των συστημικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που προσπαθούν απεγνωσμένα να πλασάρουν στο κοινό ότι μια συμφωνία έχει επιτευχθεί μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας, σήμερα ένας από τους κορυφαίους οικονομολόγους στον κόσμο, αποκαλύπτει στο Kingworldnews ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις δύο πλευρές και τη Δευτέρα θα δούμε ταραχές και χάος στην Αθήνα και στις
διεθνείς αγορές.
«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία»
Michael Pento: «Η Ελλάδα χρωστάει στην ΕΕ € 320 δισεκατομμύρια και δεν έχει τη δυνατότητα να τα εξοφλήσει. Ξέρω ότι τα μέσα ενημέρωσης που διαλαλούν ότι υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία κατασκευάστηκε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εγώ θα σας πω δεν υπάρχει καμία συμφωνία».
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ... ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...1
«Ταραχές και το χάος στους δρόμους της Αθήνας τη Δευτέρα»
«Ανεξάρτητα από την συμφωνία που ανακοινώθηκε και ωθείται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή, πιθανότατα θα υπάρξει χάος στους δρόμους της Αθήνας τη Δευτέρα. Γιατί αν ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπογράψουν τα μέτρα λιτότητας θα πάνε κόντρα στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και στο εκλογικό σώμα και θα υπάρξουν ταραχές στην Ελλάδα».
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ... ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...2
«Καμιά συμφωνία – Χάος και στις αγορές αγορές»
«Έτσι απλά, δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Μην πιστεύετε αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι αυτή η συμφωνία της Παρασκευής καταρρέει τη Δευτέρα και θα υπάρξει χάος στις αγορές στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις