Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΩΜΟΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ i PHONE ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ YΟΤΑ PHONE 2





Έχετε δει ποτέ δύο κινητά μαζεμένα σε ένα ή θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο; Το Yotaphone είναι αυτό που ζητάτε
Στο τότε άρθρο, δεν ήταν γνωστό αν θα έρθει ποτέ σε κάποια μεγάλη αγορά. Μετά το Karbonn Spice V του Project One, η αγορά της Αγγλίας, βλέπει ένα ακόμα κρυμμένο διαμάντι.
Διπλής όψης διαμάντι. Το Υοtaphone θα φέρει από μπροστά
μία οθόνη 5 ιντσών AMOLED και από πίσω, μία 4.7 e-paper οθόνη που θα είναι ικανή να δείξει δεκαέξι επίπεδα του γκρί.
Όχι πενήντα αποχρώσεις πάντως. Το καλό με την e-paper οθόνη είναι ότι δεν σβήνει. Ποτέ! (Καλά μετά από κάνα μήνα μπορεί να σβήσει.)


Οι μπαταρίες όλων των κινητών χωράνε μεταξύ 4000μV και 5000μV, χονδρικά. Όταν η φόρτιση πέσει κάτω από ένα επίπεδο, όπως για παράδειγμα 3100μV το κινητό δεν μπορεί να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του και κλείνει. Αυτό, τι σημαίνει; Ότι το κινητό δεν έχει καθόλου ενέργεια στην μπαταρία του; Φυσικά, όχι. Αντίθετα, έχει αρκετή για να διατηρήσει το ρολόι και άλλες βασικές ρυθμίσεις. Το Yotaphone 2 χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία e-paper η οποία ζητάει ελάχιστο ηλεκτρικό φορτίο, καταλήγοντας να λειτουργεί για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα. Το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη χρωμάτων, κάτι που με μελέτη και επιστημονική έρευνα θα διορθωθεί. Αν η μπαταρία ξεμείνει και από το τελευταίο micro-Volt τότε μιλάμε για τελείως άδεια μπαταρία. το Yotaphone 2 θα κοστίζει κάπου στα 600 ευρώ.








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις