ΑΥΤΗ η 17χρονη είναι στα δικαστήρια με το αμερικανικό κράτος γιατί δεν κάνει χημειοθεραπεία!!

2494


Υποστηρίζει ότι η πολιτεία την έβαλε στο νοσοκομείο με το ζόρι
Το γλυκό κορίτσι της φωτογραφίας που βλέπετε έχει ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη με την αμερικανική πολιτεία, γιατί αρνείται να κάνει χημειοθεραπεία.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Κασσάνδρα Κ. διεγνώσθη τον περασμένο Σεπτέμβριο με λέμφωμα του Χότσκινς. Η πολιτεία, σύμφωνα με
τα ξένα μέσα, δεν της άφησε επιλογές και την υποχρέωσε να κάνει χημειοθεραπεία, αφού με το άκουσμα της ασθένειας, τον περασμένο Δεκέμβριο αμέσως μπήκε στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.
555-TELAg.AuSt.55.jpeg
Εκείνη υποστηρίζει ότι αυτή είναι η μόνη που θα πρέπει να επιλέξει το αν θέλει να κάνει χημειοθεραπεία ή όχι.Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι η 17χρονη δεν είναι αρκετά ώριμη για να λάβει αυτή την απόφαση.
25-12lKJf.AuSt.55.jpeg
Την ημέρα της απόφασης, εκείνη έγραψε σε ένα άρθρο τις προσωπικές της σκέψεις για την εμπειρία της και το δημοσίευσε σε ένα site. Εκεί, περιγράφει πώς κρυβόταν από την αστυνομία πίσω από την ντουλάπα, πώς έφευγε από το σπίτι μετά από δύο ημέρες χημειοθεραπείας και πώς την έδεναν στο κρεβάτι του νοσοκομείου για να συνεχίσει τη θεραπεία παρά τη θέλησή της.
778-1getto.AuSt.55.jpeg

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις