Η Ουκρανία προετοιμάζει 250.000 τάφους για τους στρατιώτες της στην επικείμενη επίθεση!





Στις 10 Δεκεμβρίου το γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας Petro Poroshenko εκπόνησε τα σχέδια για ένα τεράστιο νεκροταφείο, που δύναται να φιλοξενήσει 250.000 πτώματα
για τον ουκρανικό στρατό , στο πλαίσιο του ανανεωμένου στρατιωτικού σχεδίου της κυβέρνησης για το επόμενο έτος. 

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα, την στιγμή που υλοποιούνται πολεμικές προετοιμασίες για την κατάληψη των ανατολικών περιοχών της Ουκρανίας, αναφέρει
η ιστοσελίδα rinf.com.

Σύμφωνα με το άρθρο η κυβέρνηση του Κιέβου επιβλήθηκε στην Ουκρανία, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες προσέλαβαν μισθοφόρους για να προβούν σε πραξικόπημα στο Κίεβο στις 22 του Φλεβάρη 2014 (υπο την κάλυψη της επανάστασης των διαδηλώσεων της πλατείας «Μαϊντάν»), ανατρέποντας τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Οι επαναστατημένες περιοχές της Ουκρανίας είναι εκείνες που είχαν ψηφίσει σε ποσοστό περίπου 90% τον Β. Γιανουκόβιτς.

Η κυβέρνηση μετά το πραξικόπημα στη συνέχεια, ξεκίνησε μια στρατιωτική εκστρατεία στις 2 Μαΐου, για να εκτοπίσει και εξουδετερώσει πολλούς από τους κατοίκους στις ανατολικές περιοχές, «οδηγώντας τους» να αναζητήσουν καταφύγιο στην γειτονική Ρωσία, έτσι ώστε να χάσουν την ουκρανική υπηκοότητα, και να μην είναι σε θέση ποτέ ξανά να ψηφίσουν στην Ουκρανία.

Λόγω της τεράστιας δαπάνης αυτής της εκστρατείας εθνοκάθαρσης, το χρέος της ουκρανικής κυβέρνησης εκτινάχτηκε στα ύψη, και η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να συνεχίσει να λειτουργεί μόνο μέσω του χρήματος που προέρχεται από το ΔΝΤ, την ΕΕ, και τις ΗΠΑ .

Αυτά είναι τεχνικά δάνεια, αλλά, όταν η κυβέρνηση χρεοκοπήσει, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σύντομα, όλα αυτά τα πολεμικά δάνεια, δεν θα επιστραφούν ποτέ, έτσι στην πραγματικότητα όλος αυτός ο πακτωλός χρημάτων είναι στην ουσία δωρεές, στην πολεμική προσπάθεια, από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Την 4η Δεκεμβρίου του 98% της αμερικανικής Βουλής ψήφισε νομοσχέδιο για την προμήθεια βαρέως οπλισμού στην κυβέρνηση της Ουκρανίας, και στις 11 Δεκεμβρίου, το σύνολο της αμερικανικής Γερουσίας ψήφισε τα όπλα αυτά να παραχωρηθούν δωρεάν σε αυτούς. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να υπογράψει σύντομνα την τελική νομοθετική πράξη και έτσι η ουκρανική κυβέρνηση σχεδιάζει τώρα, να διπλασιάσει το μέγεθος των ενόπλων δυνάμεών της, και από το σημερινό επίπεδο των 130.000 ανδρών να ανέλθει στους 250.000 το επόμενο έτος. 

Οι τάφοι πιθανόν να προορίζονται για αυτούς...

Οι στρατιώτες στο πλευρό των ανταρτών δεν θα θαφτούν εκεί, ούτε ο κατά πολύ μεγαλύτερος αριθμός των πιθανών νεκρών αμάχων πολιτών , που θα σκοτωθεί κατά την διάρκεια των εχθροπραξιών. Οι τάφοι αυτοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μόνο για τους νεκρούς στρατιώτες από την πλευρά της ουκρανικής κυβέρνησης, κάτι που δεν γίνεται εύκολα πιστευτό γιατί θα αφορούσε το σύνολο του ουκρανικού στρατού.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προσδοκά ότι η μαζική αιματοχυσία αμάχων πολιτών στην επερχόμενη εκστρατεία, θα «αναγκάσει» τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν να στείλει ανοιχτά Ρωσικές δυνάμεις και όπλα μέσα στις πολιορκούμενες περιοχές της πρώην Ουκρανίας, προκειμένου να υπερασπιστεί τους ρωσόφωνους κατοίκους , οι οποίοι θα βρίσκονται στο έλεος του ουκρανικού στρατού.

Αυτό στην συνέχεια θα χρησιμεύσει ως πρόσχημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες να στείλουν στην Ουκρανία ακόμα περισσότερα όπλα, και ίσως και τακτικές ένοπλες δυνάμεις, προκαλώντας μια κατάσταση στην οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες, και ίσως ακόμη και η ίδια η συμμαχία του ΝΑΤΟ, θα προβάλουν ως δικαιολογία για να εισβάλουν στην Ρωσία, ως τιμωρία για την «επίθεση εναντίον της Ουκρανίας».

Ο δείκτης Dow Jones στον τομέα της Αεροδιαστημικής και Άμυνας έχει πολύ καλές επιδόσεις υπό τον Πρόεδρο Ομπάμα. Η ετήσια συνολική απόδοση του τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν 20,88% ετησίως, ενώ και για τους τελευταίους 12 μήνες ήταν 12,64%. 

Αυτό δεν είναι πολύ διαφορετικό από την απόδοση του συνόλου της χρηματιστηριακής αγοράς των ΗΠΑ. Ωστόσο, αν υπάρχει πιθανότητα για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, τα ποσοστά αυτά θα μπορούσε να ανέβουν πολύ ψηλότερα, καταλήγει το δημοσίευμα .

Σύμφωνα με άρθρα μας στο Pentapostagma.gr, ήδη φάλαγγες αρμάτων μάχης και φορτηγών συγκεντρώνονται και κατευθύνονται προς την ανατολική Ουκρανία. Ο ρωσικός στρατός μετακίνησε δυνάμεις του κοντά στα ουκρανικά σύνορα. Πάντως ένα είναι το απολύτως σίγουρο στην περιοχή αυτή κάτι μεγάλο ετοιμάζεται και δεν θαναι για καλό……



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις