ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ακούει κανένας;Τουρκικό σχέδιο στρατηγικής περικύκλωσης της Ελλάδος!





Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας , αναφέραμε την βεβαιότητα της αλβανικής ηγεσίας του Κοσσόβου γα την δημιουργία τακτικού στρατού, δυνάμεως Ταξιαρχίας,
ειδικά μετά την συγκρότησης κυβερνήσεως συνασπισμού. Στόχος της συγκρότησης ενόπλων δυνάμεων είναι «η προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και των συμφερόντων του «Κοσόβου», αναφέρουν συνεχώς όλοι αλβανοί αξιωματούχοι, ειδικά το τελευταίο διάστημα.
Το Κόσοβο, αυτή τη στιγμή, διαθέτει ένα «Σώμα Προστασίας», όπως ονομάζεται , οι άνδρες του οποίου φέρουν ελαφρύ οπλισμό και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι
περισσότερο από ένα είδος στρατοχωροφυλακής, με συνολική δύναμη, 2.500 ανδρών, με δυνατότητα να ενισχυθεί με επιπλέον 800 εφέδρους.

Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα φτάσουν να αριθμούν 8.000 άνδρες, 5.000 υπό τα όπλα και 3.000 εφέδρους. Το σχέδιο προβλέπει ότι η δύναμη αυτή θα είναι επιχειρησιακή το 2019. Το κόστος όλης της προσπάθειας θα ανέλθει τα 5 εκατ. ευρώ κατ’ έτος, φτάνοντας συνολικά τα 65 εκατ. ευρώ. 




Το Κόσσοβο, δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό, την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.


0


Η KSF όπως ονομάζονται σήμερα, οι δυνάμεις εθνοφυλακής του Κοσόβου, αναμένουν μια νέα αποστολή, νέα καθήκοντα, νέες ευθύνες και αρμοδιότητες που σχετίζονται με την αποστολή που έχει κάθε τακτικός στρατός. Η απόφαση αυτή του μετασχηματισμού των δυνάμεων ασφαλείας σε στρατιωτική δύναμη, έχει την ισχυρή υποστήριξη από διεθνείς συμμάχους, δηλαδή τις ΗΠΑ, την Τουρκία και το ΝΑΤΟ.

«Το Κόσσοβο είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος και θα πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα όπως και οι άλλες χώρες της περιοχής, δηλαδή θα πρέπει να διαθέτει τακτικό στρατό», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Τούρκος ΥΠΑΜ Ισμέτ Γιλμάζ, εμφανίζοντας την τουρκική κυβερνητική άποψη για το ζήτημα αυτό . Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Τουρκία, ετοιμάζεται να αποκτήσει πιθανό και στρατιωτική βάση σε αυτό το « κρατίδιο» των Βαλκανίων .

Υπενθυμίζουμε ότι χιλιάδες αλβανοί Κοσοβάροι πολεμούν αυτή την εποχή στο πλευρό των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στην Μέση Ανατολή, αποκτώντας πολύτιμη και ανεκτίμητη πολεμική εμπειρία στο πεδίο της μάχης. Όλοι αυτοί οι «μαχητές», κάποια στιγμή θα επιστρέψουν στο «σπίτι τους», απαιτώντας να συμμετάσχουν στις νέες ένοπλες δυνάμεις, του κρατιδίου.

Σήμερα ο τουρκικός στρατός σύμφωνα με αποκλειστικό βίντεο, εκπαιδεύει το στρατό του Κοσσόβου. Συγκεκριμένα η ελίτ του τουρκικού στρατού το σώμα των ειδικών δυνάμεων, εκπαιδεύει εντατικά τον νεοσύστατο στρατό του Κοσσόβου αποκτώντας «πρόσβαση» στην δομή του, στην σύνθεση του, στην ιεραρχία του, «ελέγχοντας» με λίγα λόγια απόλυτα την ύπαρξη του, και την αποστολή του. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στην Μιτρόβιτσα, αποδεικνύοντας τους τουρκικούς σχεδιασμούς.

Οι σχέσεις της Τουρκίας με το Κόσσοβο είναι εξαιρετικές τόσο σε διπλωματικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο. Η Τουρκία ήταν από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν την ανεξαρτησία του Κοσσόβου από την Σερβία το 2008 και ήταν από τις πρώτες χώρες που άνοιξαν πρεσβεία στην Πρίστινα. Η Άγκυρα παρέχει πλήρη στήριξη στην Πρίστινα στον πολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό τομέα, παρέχοντας άφθονο πολεμικό υλικό και τεχνογνωσία.

Η πασάδες στην Άγκυρα εκτελούν κατά γράμμα ένα μεγαλεπήβολο και τρομερό σχέδιο, στρατηγικής περικύκλωσης της πατρίδας μας. Με αρχή την Αλβανία και τις «θερμές» σχέσεις των δύο ενόπλων δυνάμεων, μην ξεχνάμε τους εκατοντάδες αλβανούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που εκπαιδεύονται σε τουρκικές στρατιωτικές σχολές, διεισδύουν στην δομή της χώρας, ελέγχοντας τις ένοπλες δυνάμεις της. 

Επίσης το τουρκικό ναυτικό διαθέτει την ναυτική βάση pasaliman, όπου τα τουρκικά υποβρύχια ανεφοδιάζονται , ελέγχοντας την πλευρά του Ιονίου πελάγους. Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για πτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών σε αλβανικά πολεμικά αεροδρόμια, με ενεργή πάντα την πάγια επιδίωξη της Τουρκίας να μισθώσει το αεροδρόμιο στο Kucove, αποκτώντας βάση για τα τουρκικά μαχητικά στην «πλάτη» της πατρίδος μας.

Στην συνέχεια του σχεδίου σειρά έχει η ΠΓΔΜ, όταν πριν ένα μήνα ο τουρκικός στρατός δώρισε για άλλη μια φορά υλικό, όπως τεθωρακισμένα οχήματα, όπλα , εξοπλισμό για τους στρατιώτες της χώρας αυτής. Οι σχέσεις των δύο στρατών χαρακτηρίζονται κάτι παραπάνω από άριστες, και δεκάδες σκοπιανοί στρατιωτικοί εκπαιδεύονται και αυτοί σε τουρκικές στρατιωτικές σχολές και κέντρα εκπαίδευσης.

Η νεοοθωμανική επεκτατική πολιτική στα Βαλκάνια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με μοχλό τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς, σε Βουλγαρία, Βοσνία, Κόσσοβο, Αλβανία, και δυτική Θράκη επιθυμώντας στην άκρη του μυαλού τους να «στήσουν» ξανά τα μπαϊράκια τους , στα Βαλκάνια μετά από 100 χρόνια.

Η ενίσχυση και εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας της Άγκυρας με την Πρίστινα, τα Τίρανα , και τα Σκόπια αποβλέπει στην πλήρη και ολοκληρωτική περικύκλωση της Ελλάδος, τον έλεγχο της Βουλγαρίας, και την πλήρη αδρανοποίηση της Σερβίας.

Μέσα σε όλα αυτά σαν από «μηχανής θεός» , η «ρωσική αρκούδα», έρχεται να δηλώσει σε όλους τους τόνους, την επιστροφή της στην περιοχή, ερχόμενη σε ευθεία σύγκρουση με τα σχέδια του ΝΑΤΟ. Ρώσοι αλεξιπτωτιστές όχι τυχαία διεξάγουν κοινές ασκήσεις με τον σερβικό στρατό, ο οποίος δηλώνει μέσω της ηγεσίας του ότι είναι ουδέτερος, αλλά όχι για πολύ ακόμη. Οι παραλογές απαιτήσεις του Βερολίνου και του Λονδίνου, που μόλις χθες μέσω του βρετανού Πρέσβη , δηλώνει την de facto σερβική αποδοχή, της δημιουργίας κράτους του Κοσσόβου από το Βελιγράδι,στην πορεία της χώρας στην ΕΕ, βάζει «φωτιά» στις εξελίξεις.

Το Κρεμλίνο σε μια πρώτη μάχη, δηλώνει ότι η προσπάθεια του ΝΑΤΟ για είσοδο στην συμμαχία, της ΠΓΔΜ, της Βοσνίας, και του Μαυροβουνίου δεν «γίνεται αποδεκτή». Οι σερβικοί πληθυσμοί σε Κόσσοβο και Βοσνία αποτελούν τον μπαλαντέρ των επόμενων εξελίξεων. Επίσης με απόφαση του ρωσικού γενικού επιτελείου ρωσική αρμάδα , πλέει συνεχώς στην Μεσόγειο «ελέγχοντας» τις εξελίξεις στην περιοχή. Αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή πέντε ρωσικά πολεμικά πλοία βρίσκονται στην ανατολική Μεσόγειο διεξάγοντας γενικώς «ναυτικές ασκήσεις».

Μέσα σε όλα αυτά το παιχνίδι των αγωγών καλά κρατεί, με τα Βαλκάνια να αποτελούν εκτός από γεωστρατηγικό , τώρα και ενεργειακό κόμβο. Η δημιουργία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας» , δεν γίνεται αποδεκτή από τον ρωσο-κινεζικό συνασπισμό που επενδύει εκατομμύρια δολάρια στην περιοχή. Δεν είναι τυχαίος ο «ερχομός» και των κινέζων στην περιοχή, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς εμπορικά στηρίγματα στην χώρα μας , αλλά και στα βαλκάνια γενικότερα. Αυτός ο άξονας ( Ρωσία –Κίνα) έχει δρομολογήσει και υλοποιεί την δημιουργία του πανάρχαιου δρόμου του «μεταξιού» στην άκρη το οποίου βρίσκονται τα Βαλκάνια. 

Όλα αυτά μαζί προμηνύουν μεγάλες εξελίξεις στην περιοχή μας, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν κα την χώρα μας...

Η δημιουργία αυτών των νεοθωμανικών σχεδίων σε συνδυασμό με τα ενεργειακά σχέδια για τα Βαλκάνια, αποτελούν είναι μια ευθεία και σοβαρή απειλή για την εδαφική ακεραιότητα και ασφάλεια της Ελλάδος.

Βίντεο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις